ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η πρώτη μεταγραφική σύσκεψη με Γκαρθία στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Όσκαρ Γκαρθία, Καραπαπάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκαρθία έχει κάνει ήδη μία πρώτη συζήτηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σχετικά με τις κινήσεις του Ιανουαρίου. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες από την Βαρκελώνη.

Σήμερα (8/1) είναι η επίσημη παρουσίαση για τον Όσκαρ Γκαρθία από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και προφανώς θα γίνει μία πρώτη κουβέντα ανάμεσα σε δημοσιογράφους και προπονητή για τις μεταγραφικές του σκέψεις.

Ο Ισπανός τεχνικός πάντως δεν είναι από τους ανθρώπους που θα βγάλουν δημοσίως τις κινήσεις που σκοπεύει να κάνει ο Ολυμπιακός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το... αφήνει προφανώς στους Ισπανούς δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν “οργιάσει” τις τελευταίες μέρες. Στην Βαρκελώνη υποστηρίζουν ότι στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα σε Γκαρσία και Ολυμπιακό, ο 44χρονος τεχνικός είχε ζητήσει τουλάχιστον δύο εξτρέμ και έναν “κόφτη”. Ο ένας αποκτήθηκε και λέγεται Κέβιν Μιραλάς.

Την Δευτέρα (8/1) θα υπάρξει η πρώτη μεταγραφική σύσκεψη και με τη... βούλα ανάμεσα σε Γκαρθία και διοίκηση, έτσι ώστε να “τρέξουν” όλες τις υποθέσεις που είναι ανοικτές.

Δεν έχουν σκοπό στο Λιμάνι να αφήσουν τις μεταγραφές προς το τέλος του μήνα. Στόχος τους είναι να έχουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα το συντομότερο δυνατόν για να βοηθήσουν άμεσα.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που έχουν προκύψει με Τζόναθαν Μπαμπά (Σεντ Ετιέν), ή Τεό Μπονγκοντά (Τράμπζονσπορ, δανεικός από Θέλτα), από την ΠΑΕ Ολυμπιακός διέρρεαν το βράδυ της Κυριακής (7/1), ότι είναι απλά σενάρια.

Στην Γαλλία πάντως επιμένουν ότι ο Γκαρθία καλοβλέπει και τις δύο περιπτώσεις. Όπως και στην Ισπανία επέμεναν πώς οι Πειραιώτες είχαν κάνει την κίνησή τους για τον Τζόελ Κάμπελ παρά τις διαψεύσεις από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά και το γεγονός ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις στις 15 Φεβρουαρίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ