ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η πρώτη αποστολή της χρονιάς

Η πρώτη αποστολή της χρονιάς
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που υπολογίζει για την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο, με τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Ντα Κόστα και Σεμπά να είναι στην αποστολή. Διαβάστε ποιοι έμειναν εκτός.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (23/8) που ανοίγει την ερυθρόλευκη αυλαία της φετινής σεζόν. και ολοκληρώθηκε με δύο μικροπροβλήματα, καθώς ο Πουλίδο ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Σαλίνο στο γόνατο από κόπωση, με αποτέλεσμα να προφυλαχθούν και να μην υπολογίζονται για την πρεμιέρα. Η ιατρική ενημέρωση αναφέρει ότι και οι δύο θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα από Δευτέρα (24/8).

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 18άδα, όλα τα υπόλοιπανέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι "μέσα". Δηλαδή οι Καμπιάσο, Φινμπόγκασον, Ντα Κόστα, Πάρντο καιΣεμπά. Η αποστολή αποτελείται από τους Ρομπέρτο, Καπίνο, Φορτούνη, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σεμπά, Βούρο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Φινμπόγκασον, Σιόβα, Πάρντο, Ντουρμάζ και Μπουχαλάκη.

Εκτός έμειναν πέρα από τους τραυματίες Πουλίδο, Σαλίνο, Μανιάτη και Τσόρι, οι Αυλωνίτης, Κολοβός, Γιαννιώτης, Τζανδάρης,Ζντιέλαρ και ο τιμωρημένος Μποτία.

"Μήνυμα" σε Κασάμι

Μόνο τυχαίος δεν ήταν ο αποκλεισμός του Παϊτίμ Κασάμι από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τους "κυανέρυθρους" στο Καραϊσκάκη. Είναι ολοφάνερο ότι ο αποκλεισμός του πρώτα απ' όλα είχε να κάνει με τη γενικότερη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Κασάμι δεν ήταν ουσιαστικά στην προετοιμασία! Μόνο σωματικά συμμετείχε στις προπονήσεις. Το μυαλό του ταξίδευε αλλού. Ο Ελβετός έχει δείξει ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό με προτίμηση σε Αγγλία ή Ιταλία. Ο Μάρκο Σίλβα λοιπόν βλέποντας αυτή την εικόνα εδώ και 40 μέρες, προτιμάει να πάρει με τον Πανιώνιο τον Εστεμπάν Καμπιάσο που δεν είναι 100% έτοιμος και να αφήσει έξω τον Κασάμι που "ταξιδεύει" αλλού.

Η Φιορεντίνα είναι μία από τις ομάδες που προσέγγισεο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα, αλλά εκεί ο Πάουλο Σόουζα "κλοτσάει" επειδή θεωρεί ότι ο Παϊτίμ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει "θέμα" τακτικής. Υπήρξε αρχικά η αίσθηση στην Ιταλία ότι η Φιορεντίνα θα έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό ακόμα και για τον δανεισμό του. Ακόμα τίποτα όμως...

Το Σάββατο (22/8) εμφανίστηκε δημοσίευμα που τον θέλει να προτάθηκε στηνΚρίσταλ Πάλας. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο Κασάμι αν πήγαινε στην Αγγλία, θα προτιμούσε να πάει σε μία ομάδα του Λονδίνου. Το γνωρίζει προφανώς ο Ραϊόλα και για αυτό τον λόγο μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί δύο κλαμπς από την αγγλική πρωτεύουσα, η Γουέστ Χαμ και η Κρίσταλ Πάλας.

Εξελίξεις με τον Κασάμι θα υπάρξουν την προσεχή εβδομάδα που είναι και η τελευταία της μεταγραφικής περιόδου. Αν δεν έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό, ο Ελβετός είναι υποχρεωμένος να βάλει κάτω το κεφάλι και να δουλέψει για να κερδίσει μία θέση στις... 18άδες! Άλλωστε και ο ίδιος τις τελευταίες μέρες, από τη στιγμή που δεν βλέπει κάτι στον.... ορίζοντα, κάθεται και λέει στο Ρέντη ότι "είμαι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό". Αν όντως το πιστεύει αυτό που λέει, οφείλει να το αποδεικνύειστο χορτάρι και πρώτα απ' όλα να πείσει τον προπονητή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ