ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η προτροπή του Μαρινάκη στους παίκτες

Η προτροπή του Μαρινάκη στους παίκτες
INTIME SPORTS

Το κλίμα στην πτήση της επιστροφής από την Μυτιλήνη ήταν εξαιρετικό στον Ολυμπιακό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μιλάει στους παίκτες του, τονίζοντας πως είναι δίπλα τους καθημερινά.

Απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής ο Ολυμπιακός πιθανότατα πραγματοποίησε την πιο γεμάτη φετινή του εμφάνιση σε παιχνίδι για την Super League.

Τόσο η αγωνιστική εικόνα των Πειραιωτών, όσο και η έκταση του σκορ, ήταν δύο γεγονότα που ικανοποίησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς ήταν στο πλευρό των παικτών και του τεχνικού επιτελείου.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μετά την λήξη της αναμέτρησης στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, μίλησε στην ομάδα του, τονίζοντας πως είναι δίπλα τους καθημερινά, ενώ τους ζήτησε να καθαρίσουν το μυαλό τους προκειμένου να φτάσουν στους στόχους που έχουν τεθεί για την φετινή σεζόν.

"Είμαστε στο πλευρό σας κάθε μέρα. Να ξεκουραστείτε αυτές τις ημέρες και να γυρίσετε με καθαρό μυαλό για να πετύχουμε τους στόχους μας! Εμείς σας αγαπάμε και σας στηρίζουμε. Ζήτω ο Ολυμπιακός", ήταν τα σύντομα λόγια και η προτροπή του Βαγγέλη Μαρινάκη στους παίκτης της ομάδας του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως κατά την διάρκεια της πτήσης για την επιστροφή στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", το κλίμα στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο ήταν άριστο. Με παίκτες χαμογελαστούς και ευδιάθετους μετά από καιρό, παρά την κούραση από το 90λεπτο που προηγήθηκε.

Τα πειράγματα και τα γέλια διήρκεσαν σε από την στιγμή που απογειώθηκε το τσάρτερ με προορισμό την Αθήνα και μέχρι την προσγείωση, όταν και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και μετά την άδεια που τους έδωσε ο Μίτσελ ενόψει των εορτών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ