ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η προπονητολογία πέρασε και στο Ρέντη

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όλα όσα έχουν γίνει από την παραμονή Πρωτοχρονιάς έως και τη διάψευση για τον Όσκαρ Γκαρθία έχουν γίνει θέμα συζήτησης στο προπονητικό κέντρο. Το δύσκολο έργο του Τάκη Λεμονή ενόψει ΑΕΛ (7/1, 19.30).

Ο Ολυμπιακός έσπευσε, έστω και με δύο μέρες καθυστέρηση, να διαψεύσει ότι υπήρξε θέμα με τον Όσκαρ Γκαρθία. Το θέμα, όμως, είναι ότι στις τάξεις των παικτών έχει ξεκινήσει μία συζήτηση σχετικά με όλα όσα γράφτηκαν στην Ισπανία παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Και κυρίως μπήκαν αρκετοί στη διαδικασία να αναρωτηθούν αν τελικά θα παραμείνει ο Λεμονής στο "τιμόνι" και μετά το ματς της ΑΕΛ ή αν η ΠΑΕ αναζητάει όντως προπονητή.

Ο Ολυμπιακός έχει την Κυριακή (7/1, 19:30) τον πρώτο από τους 15 "τελικούς" για το πρωτάθλημα. Το ματς με την ΑΕΛ κρύβει παγίδες και αντί οι παίκτες να είναι 100% συγκεντρωμένοι στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αναλώθηκαν έως έναν βαθμό στις συζητήσεις περί... προπονητολογίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Το ίδιο έργο το είχαν ζήσει ορισμένοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ και την περίοδο αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του Μπέντο, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2016. Μόνο που τώρα υπάρχει μία διαφορά. Ο Ολυμπιακός πέρσι με τον Μπέντο είχε εξασφαλίσει έως έναν βαθμό το πρωτάθλημα. Φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά...

Ο Λεμονής φυσικά και δεν μπορεί να έχει μείνει ανεπηρέαστος απ' όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες, παρά τη διάψευση του Ολυμπιακού για τον Όσκαρ Γκαρθία.

Προσπαθεί, ωστόσο, στο Ρέντη να αποβάλει από τους παίκτες του τα διάφορα σενάρια για τον "κόκκινο" πάγκο. Προσπαθεί να τους δώσει να καταλάβουν ότι το μυαλό τους δεν πρέπει να είναι στο αν θα είναι προπονητής ο Λεμονής ή όχι, αλλά στο παιχνίδι της Λάρισας την Κυριακή (7/1, 19:30).

Το κλίμα που έβγαινε από τις τάξεις των ποδοσφαιριστών ήταν ότι εδώ και δύο μέρες βλέπουν έναν Λεμονή που είναι κατά κάποιο τρόπο "μαγκωμένος". Όχι ότι δεν ασχολείται με το πώς θα προετοιμάσει την ομάδα του για το πρώτο παιχνίδι του 2018, αλλά τον βλέπουν να τον έχει επηρεάσει έως έναν βαθμό όλη αυτή η ιστορία που είχε ως αφετηρία την Καταλονία παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Ο Λεμονής μιλώντας στους παίκτες του πάντως, τους τόνισε τη σημασία του αγώνα στην θεσσαλική πόλη και το πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα χρονιά.

Ελπίζει ότι θα έχει τον Οφόε στη διάθεσή του, κάτι που λογικά θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη (5/1) ανάλογα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Όσο για τους Σισέ και Σεμπά; Και οι δύο εκτός απροόπτου θα μπουν στο πούλμαν για τη Λάρισα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ