ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια στη Λεωφόρο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια στη Λεωφόρο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο σάιτ της αναφέρει όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μέσα από την δική της ματιά. Μεταξύ άλλων, τονίζει πως το ματς δεν άρχισε ποτέ με υπαιτιότητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Διαβάστε αναλυτικά.

Αντί της ανασκόπησης του αγώνα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε κομμάτι με όσα συνέβησαν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και οδήγησαν στην αναβολή του αιώνιου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μεταξύ άλλων, τονίζεται πως με υπαιτιότητα του "τριφυλλιού" δεν άρχισε ποτέ το παιχνίδι.

Διαβάστε αναλυτικά:

"Με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, το ματς του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική της Super League, δεν άρχισε ποτέ!

Για να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 11 νικών της δικής του ιστορίας πήγε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο της Λεωφόρου ωστόσο, δυστυχώς, δεν είχε την ευκαιρία ν' αγωνιστεί και ν' αποδείξει, για μία ακόμη φορά, πως είναι με διαφορά ο καλύτερος στην Ελλάδα. Το ματς με τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική της Super League δεν άρχισε ποτέ με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, λόγω σοβαρών επεισοδίων, πριν την έναρξη αυτού και για μεγάλο διάστημα...

Όλα συνέβησαν όταν η αποστολή του Θρύλου έφτασε στη Λεωφόρο και οι παίκτες βγήκαν για την καθιερωμένη, πρώτη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως έπεσαν φωτοβολίδες ευθείας βολής προς την πλευρά των παικτών του Θρύλου! Μία εξ' αυτών πέτυχε τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον και τον τραυμάτισε. Αμέσως οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής μπήκαν στα αποδυτήρια και περίμεναν, ως όφειλαν, τις αποφάσεις των αρμοδίων.

Τελικά, κι αφού στο μεσοδιάστημα συνέβησαν για πολλή ώρα ακόμη περισσότερες ασχήμιες, όπως επεισόδια οπαδών-αστυνομικών πάνω από τη φυσούνα και σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού, αποφασίστηκε το ματς να μην αρχίσει ποτέ αφού κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, στη συνέχεια, το γήπεδο μετατράπηκε και σε πεδίο... μάχης για αρκετή ώρα μεταξύ οπαδών και αστυνομικών καθώς υπήρξε μαζική εισβολή κόσμου στον αγωνιστικό χώρο! Το τοπίο έφερε στο νου τα περσινά έκτροπα, με καδρόνια, διαφημιστικές πινακίδες να εκτοξεύονται, ξύλο με πυροσβεστήρες, πέτρες, συρματοπλέγματα... Το γήπεδο θύμισε βομβαρδισμένο τοπίο...

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποχώρησε από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μετά από πολλή ώρα και με φόβο των πάντων για την ασφάλειά τους.

Για την ιστορία, ο προπονητής μας, Μάρκο Σίλβα, είχε επιλέξει τους εξής 11: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ελαμπντελαουΐ, Σιόβας, Ντα Κόστα, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ