ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η οψιόν αγοράς του Φινμπόγκασον

Η οψιόν αγοράς του Φινμπόγκασον

Σύμφωνα με την ισπανική "AS", η οψιόν αγοράς ανάμεσα σε Σοθιεδάδ και Ολυμπιακό για τον Φινμπόγκασον είναι κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Γιατί δεν πήγε στον ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Σοθιεδάδ για την μεταγραφή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στους Πειραιώτες δεν πέρασε απαρατήρητη από τα ισπανικά ΜΜΕ.

Μάλιστα η " AS" αποκαλύπτει και την οψιόν αγοράς που συμφωνήθηκε ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σοθιεδάδ και αφορά μια ενδεχόμενη επιθυμία των "ερυθρολεύκων" να αποκτήσουν το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι.

"Αρχικά και εξαιτίας της επιμονής του Αθλητικού Διευθυντή του, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έμοιαζε ο τελικός προορισμός του Φινμπόγκασον.

Αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν ευδοκίμησαν, ειδικά από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμία πρόθεση να συμπεριλάβει στην συμφωνία οψιόν αγοράς ή να πληρώσει ενοίκιο για τον δανεισμό, παρά μόνο να πάρει την κάρτα του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός θα εκπληρώσει τις απαιτήσεις της Σοθιεδάδ συμπεριλαμβάνοντας στην συμφωνία ρήτρα αγοράς, ανάμεσα στα 6 με 8 εκατομμύρια ευρώ, περισσότερο κοντά στα 7, κάτι που συναντά τις προσδοκίες της Σοθιεδάδ.

Αν ο παίκτης ξαναβρεί την εκτελεστική του δεινότητα στην Ελλάδα και πείσει τον Ολυμπιακό, οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιήσουν την οψιόν μέχρι τον Ιούνιο του 2016...

Ο Φινμπόγκασον μίλησε με τον Μόγιες και κατάλαβε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του, επομένως δέχθηκε μια εξέλιξη που θα του επιτρέψει να παίξει και να βρει την χαμένη του αυτοπεποίθηση ενόψει και του Euro 2016", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Ισλανδός στράικερ αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο (25/7) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό, αρχικά με τη μορφή δανεισμού (αναμένεται να στοιχίσει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ) για την σεζόν 2015-16.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ