ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ομιλία του Λεμονή πριν τον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής ανέβασε το ηθικό των παικτών του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι μεταφέροντας τους τα όσα λέγονταν από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Κυριακής, αφού κατάφερε να επιβληθεί με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι ερυθρόλευκοι ήθελαν αυτή τη νίκη για πολλούς λόγους και ο Τάκης Λεμονής φρόντισε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του πριν την αναμέτρηση.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες στου Ρέντη το μεσημέρι της Κυριακής (22/10).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το "Φως" ο Τάκης Λεμονής χρησιμοποίησε ατάκες που είχαν πει παίκτες του ΠΑΟΚ όλες τις προηγούμενες ημέρες και στις οποίες τόνιζαν την πρόθεση τους να αποδείξουν ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. "Λένε ότι έρχονται να μας νικήσουν μες το σπίτι μας! Λένε ότι είναι καλύτεροι από εμάς. Λένε ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα. Εγώ λέω ότι θα τους τελειώσουμε μέσα στο Καραϊσκάκη. Σήμερα θα τους δείξουμε γιατί είμαστε πρωταθλητές τόσα χρόνια και γιατί θα το πάρουμε και φέτος" φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των ερυθρολεύκων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ