ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η “νεκρά” του Κασάμι

Η “νεκρά” του Κασάμι
INTIME SPORTS

Ο Μαζουακού συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμά του και βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον μάνατζέρ του, ο Φινμπόγκασον “τρέχει” για να προλάβει το φιλικό με τη Σίβασπορ, αλλά ο Ελβετός μέσος δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσει του Σίλβα και χάνει τη θέση βασικού προς το παρόν από τον Αντρέα Μπουχαλάκη. Ο Αλέξης Βιρβίλης είναι στην Ολλανδία και “ακτινογραφεί” καθημερινά τον νταμπλούχο...

Το σίριαλ Μαζουακού - Καμπιονάτο καλά κρατεί, με τον Γάλλο να εξακολουθεί να μην προπονείται στο Έρμελο λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό (όντως πονάει), αλλά να είναι σε επαφή με τον μάνατζέρ του για να μαθαίνει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει με τα σενάρια που ακούγονται από την Ιταλία.

Πάλι την Παρασκευή (31/7) το όνομά του "έπαιξε" δυνατά στα ρεπορτάζ ιταλικών ΜΜΕ. Αυτή τη φορά έγραφαν για πρόταση της Ίντερ που απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό. Μια πρόταση της τάξεως των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Από την ΠΑΕ ήταν και πάλι κάθετοι: "Δεν μας έχει ενοχλήσει κανένας".

Ο Μαζουακού είναι κοινό μυστικό ότι δεν έχει το μυαλό του 100% στην προετοιμασία. Και βγάζει μία εικόνα σαν να περιμένει εξελίξεις. Στην Ιταλία επέμεναν και την Παρασκευή (31/7) ότι μπορεί να προκύψουν άμεσα. Ακόμα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι ο Ολυμπιακός τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση! Πάντως αν έρθει μία προσφορά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρόκειται να την αρνηθούν...

Από εκεί και πέρα, τα δημοσιεύματα για τον Κασάμι έχουν "παγώσει". Η αλήθεια είναι πώς έχουμε σχεδόν ένα 20ήμερο για να διαβάσουμε στο εξωτερικό έστω και ένα ρεπορτάζ για τον Ελβετό χαφ. Σαν να έχει ατονίσει λίγο το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων της Αγγλίας και της Ιταλίας. Ωστόσο, εκείνο που προκαλεί εντύπωση με τον Κασάμι είναι ότι στην προετοιμασία πηγαίνει με "νεκρά". Ένα γεγονός που έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια. Όταν ξεκινούσε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στις 10 Ιουλίου, αυτό που διέρρεε ήταν ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο λιμάνι.

Όμως, τότε βρισκόταν στα "ντουζένια" του ο Κασάμι. Έβλεπε το όνομά του σε καθημερινή βάση στα αγγλικά και στα ιταλικά ΜΜΕ. Τώρα όμως; Τίποτα απολύτως... Παρόλα αυτά, παρουσιάζει εικόνα που πρώτα απ' όλα δεν ικανοποιεί τον Σίλβα. Για αυτό τον λόγο δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Μπουχαλάκη για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς στα χαφ στα φιλικά της Ολλανδίας.

Τέλος, ο Φινμπόγκασον θα το παλέψει για να παίξει την Τρίτη (4/8) με την Σίβασπορ. Δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει. Αν δεν τα καταφέρει, θα είναι σίγουρα έτοιμος με την Μπεσίκτας στο “Γ. Καραϊσκάκης” την άλλη Κυριακή (9/8). Δεν έχει τίποτα σοβαρό. Το αιμάτωμα στον δικέφαλο δεν είναι ανησυχητικό. Την Παρασκευή (31/7) έμεινε στο ξενοδοχείο για πισίνα και γυμναστήριο. Μαζί του ήταν και ο Ελαμπντελαουί που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο δε Σιόβας συνέχισε το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί εδώ και ένα δεκαήμερο. Εκτός απροόπτου δεν θα δώσει ούτε με την Φέγενορντ το "παρών". Συνεπώς, ο Αυλωνίτης πάει για έκτο σερί 90λεπτο και ο Βούρος για πέμπτο!

* Ο Σίλβα χάρισε την απογευματινή προπόνηση. Αφού είδε τους παίκτες του το πρωί να βγάζουν εις πέρας την αποστολή που τους είχε αναθέσει στις ασκήσεις τακτικής και στο διπλάκι, αποφάσισε να τους δώσει ρεπό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ