ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η λάτιν μάζωξη των Καμπιάσο, Γκαλέτι και Ντομίνγκες

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες ανέβασε μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ όπου πίνει μάτε παρέα με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και τον Εστεμπαν Καμπιάσο.

Οι τρεις τους έπαιξαν στον Ολυμπιακό σε διαφορετικές περιόδους, όμως όλοι τους αγαπήθηκαν από τους φιλάθλους των ερυθρολεύκων όσο λίγοι. Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και ο Εστεμπαν Καμπιάσο βρέθηκαν να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης.

Μάλιστα, ο "Τσόρι" ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με λεζάντα: "Πίνοντας μάτε με τους φίλους μου".

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τσόρι Ντομίνγκες αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό την τετραετία 2013-17 έχοντας 28 γκολ σε 82 συμμετοχές, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έπαιξε στους ερυθρόλευκους την τριετία 2007-2010 μετρώντας 59 συμμετοχές και 19 γκολ και ο Εστεμπαν Καμπιάσο ολοκλήρωσε τη μεγάλη καριέρα του στους ερυθόλευκους παίζοντας για δύο χρόνια (2015-17) στον Ολυμπιακό με 28 συμμετοχές και δύο τέρματα.

Δείτε το ποστάρισμα του Ντομίνγκες

Tomando mates con mis amigos @cuchucambiasso y @huesogalletti #Mate #cuchu #hueso #choridominguez #CHD10 #buenosmomentos

A post shared by Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) on

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ