ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η Κρους Ασούλ σκέφτεται να αγοράσει τον Μπενίτες"

"Η Κρους Ασούλ σκέφτεται να αγοράσει τον Μπενίτες"

Αν και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Χόρχε Μπενίτες είναι οριστικά παίκτης της Κρους Ασούλ, αλλά στην ομάδα εκφράζουν διαφορετική άποψη, αφού ο αθλητικός διευθυντής της, Εδουάρδο ντε λα Τόρε, κάνει λόγο για σκέψεις αγοράς του.

Απορίες δημιούργησε ο αθλητικός διευθυντής της Κρους Ασούλ, Εδουάρδο ντε λα Τόρε, αναφορικά με τον Χόρχε Μπενίτες και το μέλλον του, αφού το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο παίκτης αγοράστηκε από την ομάδα του Μεξικού, όμως ο ίδιος τονίζει ότι υπάρχουν σκέψεις αγοράς του από τον Ολυμπιακό μόλις ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στο φινάλε της σεζόν.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα " espndeporteshouston.com" φιλοξενεί δηλώσεις του, όπου αναφέρει πως "υπάρχει deadline αγοράς του από τη μέρα που συμφωνήθηκε ο δανεισμός και έχουμε μια ημερομηνία για την αγορά των δικαιωμάτων του με συγκεκριμένα χρήματα. Αν υπάρχει περίπτωση η ομάδα ή ο παίκτης να αποκομίσουν όφελος, τότε θα γίνει".

Ο Μπενίτες κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Κρους Ασούλ και με οκτώ γκολ αποτελεί σημείο αναφοράς ως τώρα στο Clausura, είναι βασικός στην ομάδα του και είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα, πίσω από τον Πιέρ Ζινιάκ, της Τίγκρες.

Ο διεθνής Παραγουανός φορ έπαιξε με την εθνική του ομάδα κόντρα στη Βραζιλία, αλλά ύστερα από εννέα αγωνιστικά λεπτά αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού και ο ντε λα Τόρε αναφέρθηκε σε αυτό, τονίζοντας ακόμα πως "περιμένουμε την επιστροφή του για να δούμε την σοβαρότητα του τραυματισμού του. Πονάει, αλλά δεν είναι φαίνεται να είναι σοβαρό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ