ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Αρόουκα στην Πορτογαλία και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για τους ομίλους του Europa League. Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Πάουλο Μπέντο.

Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League έκανε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο πέρασε νικηφόρα από την Πορτογαλία, επικρατώντας 1-0 της Αρόουκα με γκολ του Σεμπά στο 27'. Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των "ερυθρολεύκων".

Καπίνο: Για μια ακόμη φορά ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αν και δεν χρειάστηκε να κάνει τις πολλές επεμβάσεις. Στη μια φορά που κινδύνεψε για τα καλά η εστία του, δήλωσε παρών. Ο Γκονσάλες έκανε μια εντυπωσιακή σόλο ενέργεια, βρέθηκε απέναντι από τον Καπίνο, όμως εκείνος απέκρουσε με το πόδι και κράτησε το μηδέν. Στο 84' έκανε μια ακόμη εξαιρετική επέμβαση σε εκτέλεση φάουλ του Βαλέντε. Κερδίζει πόντους συνεχώς.

Φιγκέιρας: Όχι ότι έβγαλε μάτια, ούτε ήταν η εμφάνισή του για να ενθουσιάζεσαι. Παρ' όλα αυτά, όποιος πει ότι δεν ήταν καλύτερος σε σχέση με τα δυο παιχνίδια με την Μπερ Σεβά, θα είναι εμπαθής. Ήταν βελτιωμένος και ειδικά στο πρώτο μέρος είχε σωστά ανεβάσματα και καίριες τοποθετήσεις στην άμυνα. Στο δεύτερο είχε ορισμένα ζητήματα που τα είδαμε και σε προηγούμενα ματς. Κέρδος η εμφάνισή του, αλλά σίγουρα ο καλός Ομάρ δεν έχει αντίπαλο για την θέση όταν επιστρέψει.

Μποτία: Θα μπορούσε να γίνει ο μοιραίος παίκτης του Ολυμπιακού με το κακό του διώξιμο στο 94', αλλά ο ίδιος το διόρθωσε με καίριο τάκλιν. Ο βασικός σέντερ μπακ των Πειραιωτών δεν επιτρέπεται να κάνει τέτοια λάθη, ενώ δεν κατάφερε να κόψει τον Γκονσάλες στο εκπληκτικό του σόλο. Στον αέρα δεν είχε προβλήματα, ενώ έκανε και κάποια καλά κοψίματα. Με καλές και κακές στιγμές ο Ισπανός.

Ντα Κόστα: Στο ψηλό παιχνίδι δεν έχασε μονομαχία, είχε και αρκετές καλές τοποθετήσεις, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν πιέστηκε πάρα πολύ η άμυνα του Ολυμπιακού, ειδικά στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, έφαγε την τελευταία ντρίμπλα από τον Γκονσάλες στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Αρόουκα στο ματς.

Ντε Λα Μπέγια: Δεν παίρνει πολλά ρίσκα, δεν θα επιχειρήσει ποτέ το κάτι παραπάνω ή αυτό που μπορεί να τον εκθέσει. Σοβαρή και μεστή εμφάνιση από τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, σίγουρες μεταβιβάσεις, χωρίς προβλήματα από την πλευρά του.

Μιλιβόγεβιτς: Έκανε τα απαραίτητα ο Σέρβος μεσοαμυντικός, κράτησε την θέση του, όμως μετά το 70' έχασε τις ανάσες του, γι' αυτό και οι Πορτογάλοι έγιναν πιο επιθετικοί. Έχει κάνει και καλύτερα ματς ο "Μίλι", χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν αρνητικός.

Καμπιάσο: Όσο παίζει και παίρνει χρόνο, τόσο θα βελτιώνεται. Η παρουσία του στο γήπεδο προσφέρει σιγουριά και έδειξε την ποιότητά του στην πολύ ωραία μπαλιά που έκανε στον Πάρντο στην φάση του γκολ. Η κλάση του είναι δεδομένη, το ίδιο και η εμπειρία του, έκανε καλή εμφάνιση ο 36χρονος Αργεντινός. Αν τελείωνε σωστά το γύρισμα του Σεμπά και σκόραρε, θα έβαζε το κερασάκι στην τούρτα.

Πάρντο: Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος απ' ό,τι στο δεύτερο, όπου δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Πάντως, στο πρώτο 45λεπτο ήταν δραστήριος, περνούσαν μπάλες από τα πόδια του και φυσικά του πιστώνεται το πολύ όμορφο γύρισμα στο τέρμα που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό. Έλειπε πολύ ο Κολομβιανός εξτρέμ από τα δυο παιχνίδια με την Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Ντομίνγκες: Διάθεση είχε, μπάλες πέρασαν από τα πόδια του, αλλά δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά ο "Τσόρι". Γνωρίζοντας τα στάνταρ του και όσα μπορεί να προσφέρει, δεν ήταν το ίδιο αποδοτικός. Ξέμεινε από δυνάμεις στην επανάληψη, δικαίως αντικαταστάθηκε από τον Ανδρούτσο στο 70'.

Σεμπά: Πολύ καλός ο Βραζιλιάνος, ο οποίος πολλάκις έχει ακούσει επικριτικά σχόλια για την απόδοσή του. Κανείς δεν λέει ότι δεν μπορεί να βρει καλύτερο εξτρέμ ο Ολυμπιακός από τον Σεμπά, όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι πάντα δεν παλεύει και δεν προσπαθεί. Στο παιχνίδι με την Αρόουκα έβαλε ένα "σεντερφορίσιο" γκολ στο 27' με ωραίο πλασέ στην κίνηση, ενώ στο 80' έκανε ασίστ "πάρτο, βάλτο" στον Καμπιάσο, ο οποίος όμως αστόχησε.

Ιντέγε: Πάλεψε, προσπάθησε, έτρεξε, έδωσε μάχες, αλλά ο Ολυμπιακός από τον βασικό του σέντερ φορ έχει απαιτήσεις. Δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός για την εστία των Πορτογάλων σε όλο το 90λεπτο και σίγουρα δεν έκανε ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή. Περιμένουν παραπάνω πράγματα οι Πειραιώτες απ' αυτόν.

Ανδρούτσος: Και μόνο που έπαιξε σε ένα ευρωπαϊκό ματς, είναι θετικό για το νεαρό άσο, ο οποίος αποτελεί κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και έχει πολύ μέλλον. Δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα, αλλά θα πάρει και άλλες ευκαιρίες.

Ντουρμάζ: Μπήκε στο 89' και δεν μπορεί να κριθεί η παρουσία του.

Ζντιέλαρ: Μπήκε στο 90' και δεν μπορεί να κριθεί η παρουσία του.

From legend to legend και με έκπτωση 25% με τον κωδικό sales25 στο checkout

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ