ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός για δεύτερο σερί ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβά, ηττήθηκε 1-0 και αποκλείστηκε από τα πλέι οφ του Champions League. Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των Πειραιωτών.

Όπως και στο πρώτο ματς , έτσι και στο δεύτερο ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός με αντίπαλος την Χάποελ Μπερ Σεβά, έχασε 1-0 χάρη στο γκολ του Τζέντεκ από το 79ο λεπτό και μοιραία γνώρισε τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Champions League. Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Βίκτορ Σάντσεθ.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού:

ΚΑΠΙΝΟ: Έκανε δυο σωτήριες επεμβάσεις, μια σε κάθε ημίχρονο, ήταν σταθερός και έδειχνε πως μπορούσε να κρατήσει το μηδέν. Στο γκολ του Τζέντεκ φέρνει τη μικρότερη ευθύνη απ' όλους, διότι ήταν "εκτέλεση" από τον παίκτη της Χάποελ. Καλή η παρουσία του Έλληνα γκολκίπερ.

ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ: Ειλικρινά και να θέλει κάποιος να τον προστατεύσει, κάνει ό,τι μπορεί για να εκθέσει τον εαυτό του. Είτε δεν μπορεί είτε βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, στα 51 λεπτά που έπαιξε, ήταν και πάλι πολύ κακός, όπως και στο πρώτο ματς με του Ισραηλινούς. Αμυντικά ανεπαρκής, ενώ ούτε μπροστά έκανε κάτι αξιόλογο. Βγήκε αλλαγή λόγω τραβήγματος στο δεξί πόδι.

ΜΠΟΤΙΑ: Δεν έκανε κάποιο σοβαρό λάθος σε όλο το παιχνίδι, στο ψηλό παιχνίδι δεν έχασε μονομαχία από αντίπαλό του, αλλά τι να το κάνεις. Γενικά, δεν απειλήθηκε σε πολλές περιπτώσεις ο Ολυμπιακός, ούτε ήταν το πρόβλημά του το κέντρο άμυνας σε αυτό το παιχνίδι.

ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ: Μετά το νευρικό πρώτο τέταρτο, ανέβασε την απόδοσή του και δεν μπορείς να πεις ότι έκανε κάποιο σοβαρό λάθος στο ματς. Αλλά απέχει πολύ από το να θεωρηθεί ηγέτης της άμυνας του Ολυμπιακού.

ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ: Καλύτερος σε σχέση με τον Φιγκέιρας, καλές τοποθετήσεις, γλυκές μεταβιβάσεις, μοιάζει (και είναι) καλός ποδοσφαιριστής. Δεν έχει την ποιότητα του Μαζουακού, όποτε εκείνος αποφασίζει να παίξει, αλλά τουλάχιστον δεν εκτείθεται. Απ' αυτούς που διασώθηκαν από το "ερυθρόλευκο" ναυάγιο.

ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ: Στο πρώτο μέρος ήταν καλός ανασταλτικά, με λάθη όμως στις μεταβιβάσεις του. Τίποτα φοβερό στο δεύτερο ημίχρονο, κινήθηκε στη γενικότερη μετριότητα του Ολυμπιακού, δίχως να γεμίσει με την παρουσία του τη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

ΚΑΜΠΙΑΣΟ: Έπαιξε με την εμπειρία του και όσο είχε δυνάμεις και ανάσες, ήταν θετικός. Έχει μείνει πίσω ο Αργεντινός σε σχέση με τους υπόλοιπους και προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Θα περίμενε παραπάνω πράγματα ο Ολυμπιακός, αλλά έπαιξε όσο μπορούσε για τα δεδομένα της εποχής.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Με καλές και κακές στιγμές σε όλο το ματς, προσπάθησε, πάλεψε, έτρεξε αλλά από ουσία μηδέν εις το πηλίκον. Δεν σου μένει η εικόνα του στο ματς, όμως αλίμονο και αν θεωρείται βαρόμετρο του Ολυμπιακού ο Μπουχαλάκης. Αν ναι, έχει ρίξει πάρα πολύ τον πήχη.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Όπως και στο πρώτο ματς, έτσι και στο αποψινό ήταν κακός. Ημιτελείς προσπάθειες, δεν κράτησε μπάλα, δεν μοίρασε παιχνίδι, δεν απείλησε, δεν ήταν σε καμία των περιπτώσεων ο ηγέτης που περιμένει η ομάδα του.. Σε κακό φεγγάρι ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός.

ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ: Πολύ λίγες οι καλές στιγμές του στο πρώτο μέρος, καλώς βγήκε στο 61', χωρίς να έχει κάνει τίποτα απ' αυτά που περίμενε ο προπονητής του. Από τον Τσόρι υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις και σε αυτό το ματς η απόδοσή του ήταν κακή.

ΙΝΤΕΓΕ: Όσο δεν τροφοδοτείται, δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Καλός, φιλότιμος, μαχητικός, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει άλλα πράγματα από τον σέντερ φορ του. Βέβαια, δεν τον "τάισαν" οι συμπαίκτες του, όμως δεν μπορεί να είναι η μόνιμη δικαιολογία. Πέρασαν εύκολο βράδυ οι Ισραηλινοί με τον Νιγηριανό, ο οποίος δεν απείλησε καθόλου.

ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Μπήκε στο ματς αντί του τραυματία Φιγκέιρας στο 51', αλλά πέραν τούτου ουδέν. Δεν θυμάσαι τίποτα αξιόλογο από τον Μανιάτη όση ώρα αγωνίστηκε.

ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ: Πέρασε στον αγώνα αντί του Τσόρι στο τελευταίο μισάωρο ως αριστερός εξτρέμ, έκανε κάποιες προσπάθειες από την πλευρά του, αλλά έμειναν ημιτελείς. Πέρασε και αυτός απαρατήρητος όπως οι περισσότεροι συμπαίκτες του.

ΠΟΥΛΙΔΟ: Μπήκε στο 81' μήπως και σωθεί η παρτίδα, αλλά τι να προλάβει να κάνει. Δεν μπορεί να κριθεί ο Μεξικανός, ο οποίος ίσως θα έπρεπε να περάσει νωρίτερα στο ματς.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ