ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Άρσεναλ, ηττήθηκε στο Φάληρο με σκορ 3-0 και αποχαιρέτησε το Champions League. Σε κακό βράδυ οι περισσότεροι "ερυθρόλευκοι".

Ρομπέρτο: Στο γκολ του Ζιρού τον "πούλησε" η μπάλα, καθώς ο Ισπανός έπεσε σωστά στην καρφωτή κεφαλιά του Γάλλου, αλλά στο γκελ βρήκε ξανά στο σώμα του και κατέληξε στα δίχτυα. Δεν φέρει ευθύνη ούτε στα άλλα δύο τέρματα του Γάλλου. Χωρίς λάθος στις υπόλοιπες αντιδράσεις του. Με τα λάθη της άμυνας του, ο Ρομπέρτο έπρεπε να ντυθεί... Σούπερμαν αλλά αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα...

Ελαμπντελαουί: Δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Κάμπελ, αντίθετα ταλαιπωρήθηκε από τις διαγώνιες κινήσεις του Γουόλκοτ, όταν ο Βενγκέρ άλλαξε θέση στους εξτρέμ του. Επιθετικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει, ενώ υπέπεσε και στο πέναλτι που έφερε το 0-3 και το χατ-τρικ του Ζιρού. Κακό βράδυ για τον Νορβηγό διεθνή μπακ.

Ντα Κόστα: Με καλές και κακές ο Μαροκινός στόπερ στο ματς, καθάρισε φάσεις στον αέρα αλλά έδειξε ξανά ευάλωτος με τον μπάλα στο χορτάρι. Επιπόλαιος στις μεταβιβάσεις του και χωρίς την απαιτούμενη συγκέντρωση. Κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα η απόδοση του.

Σιόβας: Κέρδισε όλες τις μονομαχίες με τον Ζιρού πριν ο Γάλλος στην πρώτη του κερδισμένη σκοράρει. Χωρίς καθαρό μυαλό και σωστές τοποθετήσεις από εκείνο το σημείο και μετά, ο Έλληνας διεθνής στόπερ. Στην φάση του δεύτερου τέρματος από τον Γάλλο, τόσο ο ίδιος όσο και ο Ντα Κόστα έχασαν τα μαρκαρίσματα. Στο 51' δεν μπόρεσε να πάρει το αίμα του πίσω, αφού η κεφαλιά του πήγε απευθείας στα χέρια του Τσεχ. Δεν έπιασε την απαιτούμενη απόδοση για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Μαζουακού: Πήρε τα μέτρα του Γουόλκοτ από το ξεκίνημα, τον έτρεξε περισσότερο από ότι εκείνος και ανάγκασε τον Βενγκέρ να φέρει από δεξιά τον Κάμπελ για να περιορίσει τις επελάσεις του. Ο Κοσταρικανός δημιούργησε προβλήματα στον Μαζουακού, με αποκορύφωμα τη φάση που νίκησε κατά κράτος τον Γαλλοαφρικανό μπακ ετοιμάζοντας το δεύτερο γκολ της Άρσεναλ. Επιθετικά το πάλεψε ο Μαζουακού, δεν βρήκε συμπαραστάτες την αριστερή πτέρυγα και καμία από τις προσπάθειες του δεν είχε θετικό αντίκρισμα για τον Ολυμπιακό.

Μιλιβόγεβιτς: Κάλυπτε σωστά τους χώρους ο Σέρβος μέσος, έβγαινε πρώτος στην μπάλα και δεν άφησε να δημιουργηθούν πολλά πολλά στο πεδίο δράσης του. Είχε την... κλασική μια γκέλα που συνηθίζει σε κάθε ματς, αλλά ευτυχώς για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό ο Γουόλκοτ δεν ολοκλήρωσε επιτυχώς την προσπάθεια του. Πάλεψε ο Σέρβος σε όλο το ματς αλλά με τον Κασάμι κακό στο πλάι του δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.

Κασάμι: Διάθεση να παλέψει είχε ο Ελβετός αλλά όχι και την ανάλογη αποτελεσματικότητα. Σε κάμποσες φάσεις βγήκε δεύτερος στην μπάλα ενώ δεν κατάφερε να προωθήσει σωστά το παιχνίδι. Στην επανάληψη δεν διορθώθηκε η εικόνα του Κασάμι, που δεν μπορούσε να προσφέρει σε κανένα τομέα του παιχνιδιού. Μάλλον καθυστερημένη η αλλαγή του στο 72', με τον Ντομίνγκες να παίρνει τη θέση του.

Φορτούνης: Κουβάλησε και μοίρασε σωστά την μπάλα, άσκησε πίεση στην πρώτη πάσα αλλά του έλειπε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Στο 58' είδε τον Τσεχ εντυπωσιακή επέμβαση να του στερεί το γκολ. Από εκεί και πέρα ο Έλληνας διεθνής μέσος άρχισε να μένει από δυνάμεις, είχε λάθος μεταβιβάσεις και δεν κατάφερε να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του.

Πάρντο: Πήρε πρωτοβουλίες ο Κολομβιανός, χωρίς όμως να τελειώνει σωστά τις φάσεις. Δημιούργησε προβλήματα στον Μονρεάλ, αλλά έχασε και τον Βάσκο σε 2-3 περιπτώσεις όταν ο μπακ της Άρσεναλ αποφάσισε να επιτεθεί. Μια από τα ίδια η εικόνα του στην επανάληψη. Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό ο Πάρντο. Άφησε τη θέση του στον Φινμπόγκασον στο 86ο λεπτό.

Σεμπά: Εξαιρετικό πρώτο μισάωρο από τον Βραζιλιάνο, που όχι μόνο περιόρισε τον Μπεγερίν αλλά και τον ταλαιπώρησε σε κάμποσες φάσεις, δίχως πάντως κάποια από τις προσπάθειες του να έχει την ιδανική κατάληξη. Προϊόντος του χρόνου η απόδοση του έπεσε και με εξαίρεση το τακτικό κομμάτι, η απόδοση του κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Αντικαταστάθηκε από τον Ερνάνι στο 77'.

Ιντέγε: Κλασικό ματς από τον Νιγηριανό φορ. Πρέσαρε σαν τρελός, κέρδισε και έχασε μάχες από τον Μέρτεσακερ με την μπάλα στον αέρα και εξέθεσε δύο φορές τον Γερμανό στόπερ στο "1 εναντίον 1". Στο 62' είχε την ευκαιρία να ξαναβάλει τον Ολυμπιακό στο ματς αλλά πάτησε τη μπάλα στην προσπάθεια του σουτάρει πάνω στην κίνηση. Δεν κατάφερε ουσιαστικά να απειλήσει άλλη φορά την αντίπαλη άμυνα, έχοντας και ελλειπή τροφοδότηση. Φιλότιμος ο Νιγηριανός.

Ντομίνγκες: Με το σκορ στο 0-3 μπήκε ο Αργεντίνος στον αγωνιστικό χώρο, επομένως λίγα πράγματα μπορούσε να κάνει. Πέρα από το άπλωμα του παιχνιδιού στο επιθετικό κομμάτι δεν πρόλαβε να κάνει κάτι ξεχωριστό στο ματς.

Ερνάνι: Ο Πορτογάλος αντικατέστησε στον Ερνάνι αλλά έστω και στο λίγο διάστημα που αγωνίστηκε δεν είχε κάποια καλή ενέργεια. "Σοφτ" παίκτης ο Ερνάνι γενικότερα, ειδικότερα για τέτοια παιχνίδια.

Φινμπόγκασον: Πέρασε στο 86' στο ματς, επομένως δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα για τον Ισλανδό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ