ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Κόρδοβα δίνει 800.000 ευρώ για Γιαννιώτα

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον Γιάννη Γιαννιώτα ύψους 800.000 ευρώ εμφανίζεται η Κόρδοβα σύμφωνα με την "El Dia de Cordoba".

Ενδιαφέρον από Ισπανία υπάρχει για τον Γιάννη Γιαννιώτα του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μπέσνικ Χάσι και αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Μια από τις ομάδες που θέλουν τον 24χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό είναι η Κόρδοβα, η οποία φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 800.000 ευρώ για την απόκτησή του από τους Πειραιώτες.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η "El Dia de Cordoba", με την ομάδα που αγωνίζεται στην Β' Ισπανίας να ενδιαφέρεται για τον Γιαννιώτα και να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Για τον Έλληνα ακραίο άσο έχει δείξει ενδιαφέρον και η Κάντιθ, αλλά η Κόρδοβα είναι πιο κινητική. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι 800.000 ευρώ είναι κοντά στα χρήματα που ζητά ο Ολυμπιακός, αν και βρίσκονται και άλλες ομάδες στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Λογικά τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη, ώστε να φανεί σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν κατάφερε ούτε αυτό το καλοκαίρι να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ