ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κοπή της πίτας των Ακαδημιών

Η κοπή της πίτας των Ακαδημιών

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το απόγευμα της Τρίτης (1/3), στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, η Ακαδημία του Ολυμπιακού. Γιώργος Παύλου: "Να συνεχίσουμε με κούπες και το 2016".

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το απόγευμα της Τρίτης στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη η Ακαδημία του Ολυμπιακού. Οι ποδοσφαιριστές των 11 ομάδων της Ακαδημίας μας, αντάλλαξαν μαζί με τους προπονητές τους ευχές για καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και φυσικά πολλές κούπες μέσα στο 2016.

Η κοπή της πίτας των Ακαδημιών

Το 2015 ήταν μια σπουδαία χρονιά η οποία είχε δυο τίτλους Super League για την Κ-20 και την Κ-17 ενώ η ομάδα Νέων έφτασε στους «16» του UEFA Youth League και έχουν μπει οι βάσεις για ανάλογες επιτυχίες και το 2016!

Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παύλου, ο επικεφαλής του τμήματος scouting κ. Λορένθο και φυσικά όλοι οι προπονητές, το επιτελείο και το διοικητικό προσωπικό της Ακαδημίας και του Δικτύου Σχολών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παύλου έκοψε την πίτα και ζήτησε απ’ όλους να κρατήσουν ψηλά τον Ολυμπιακό:

«Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειας σας. Να έχετε καλή πρόοδο και να πετύχετε όλους τους στόχους που έχετε βάλει για φέτος. Σήμερα δυστυχώς ο Πρόεδρος κ. Μαρινάκης δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας. Θα είναι μαζί μας την επόμενη φορά για να κόψει εκείνος την πίτα.

Όπως γνωρίζετε η φανέλα του φοράτε είναι πολύ βαριά. Πρέπει να εργάζεστε πολύ σκληρά για να μπορέσετε να την υπερασπίζεστε και να την τιμάτε σε κάθε αγώνα. Η χρονιά που έφυγε ήταν πολύ καλή γεμάτη επιτυχίες και τρόπαια και βλέπουμε ότι συνεχίζουμε πολύ δυνατά και φέτος.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο Πρόεδρος μας κ. Μαρινάκης μας δίνει όλες τις δυνατότητες για να δουλέψουμε καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό μετά εξαρτάται από το πόσο εσείς θα δουλέψετε και πόσο αγαπάτε αυτό που κάνετε».

Η κοπή της πίτας των Ακαδημιών

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης είπε από την πλευρά του:

«Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά. Όλοι προσπαθούν να είναι κοντά σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Θέλω όλοι μαζί να συγχαρούμε την πρώτη μας ομάδα η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία κατέκτησε τόσο νωρίς το Πρωτάθλημα.

Είναι ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο. Να δώσω και εγώ μετά από τον κ. Παύλου συγχαρητήρια για τις επιτυχίες των ομάδων της Ακαδημίας στην περσινή περίοδο και να ευχηθώ ανάλογες επιτυχίες αγωνιστικές και αυτή τη χρονιά. Η οικογένεια μας στο αγωνιστικό τμήμα είναι ακόμη μεγαλύτερη φέτος.

Η οικογένεια δεν είναι μόνο το αγωνιστικό τμήμα αλλά και οι Σχολές σε όλη την Ελλάδα, τον Πειραιά και τον κόσμο και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτές γιατί τα μικρά τμήματα της Ακαδημίας στελεχώνονται από αυτές. Να ευχηθούμε υγεία σε εσάς και στην οικογένεια σας. Έχουμε ομαδικό πνεύμα και δουλεύουμε σκληρά.

Έχουμε μεγάλες δόξες του ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο προπονητικό μας τιμ και απαιτούμε σεβασμό προς αυτούς όπως φυσικά και εκείνοι σας σέβονται.

Πρέπει να περνάμε καλά, να κουραζόμαστε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο μας για όσα μας προσφέρει και γι' αυτά που κάνει σε αυτό το σύγχρονο προπονητικό κέντρο».

Από τους ποδοσφαιριστές το λόγο πήρε ο Γιώργος Μανθάτης ο οποίος σημείωσε: «Καλή χρονιά σε όλους. Ελπίζω όλες οι ομάδες της Ακαδημίας να πετύχουν τους στόχους τους και φέτος. Θέλω να πω στα πιο μικρά παιδιά της Ακαδημίας να είναι επιμελής στο σχολείο τους και να δουλεύουν συνεχώς».

Η κοπή της πίτας των Ακαδημιών

Τα παιδιά που κέρδισαν τα φλουριά φωτογραφήθηκαν με τον κ. Παύλου ενώ στο τέλος της γιορτής όλοι μαζί φώναζαν «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Το φλουρί για την Κ-20 κέρδισε ο Γιάννης Λάτσι ο οποίος είναι στη Θεσσαλονίκη ως μέλος της πρώτης ομάδας για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Η κοπή της πίτας των Ακαδημιών

Τα ονόματα των τυχερών είναι:

Κ19 : ΛΑΤΣΙ ΓΙΑΝΝΗΣ

K17 : ΚΑΡΑΧΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Κ16 : ΡΑΜΑ ΖΕΡΧΑΡΤ

K15 : ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Κ14 : ΣΟΥΡΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Κ13 : ΖΕΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Κ12 : ΓΚΙΝΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝ

Κ11 : ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κ10 : ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κ8 & Κ9 : ΛΟΥΛΟΥΡΓΑΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ