ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Καραμπάχ "τελειώνει" τον Ελιουνούσι

Η Καραμπάχ "τελειώνει" τον Ελιουνούσι

Η Καραμπάχ δεν έχει μείνει ευχαριστημένη από την απόδοση του Ταρίκ Ελιουνούσι και οι Αζέροι σκέφτονται σοβαρά τη διακοπή του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό.

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι πήγε στην Καραμπάχ με τη μορφή δανεισμού στα τελειώματα του καλοκαιριού, αλλά απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα η παρουσία του στο Αζερμπαϊτζάν θα λήξει άδοξα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στο Μπακού, η Καραμπάχ σκοπεύει να διακόψει τον δανεισμό του και ο παίκτης να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Ο Νορβηγός εξτρέμ είχε μόλις 8 παρουσίες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο καιChampions League.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, τότε ο Ελιουνούσι είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στο λιμάνι και από εκεί και πέρα... βλέπουμε. Το πιθανότερο βέβαια είναι να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, καθώς το θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι ο Ταρίκ έχει παίξει φέτος μόνο με την Καραμπάχ και όχι με τον Ολυμπιακό.

Αν είχε παίξει έστω και ένα δευτερόλεπτο το καλοκαίρι στους "ερυθρόλευκους", τότε δεν θα μπορούσε εώς το τέλος της σεζόν να αγωνιστεί σε καμία άλλη ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ