ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κάμερα του Sport24.gr στο "Καραϊσκάκης"!

Η κάμερα του Sport24.gr στο "Καραϊσκάκης"!

Η κάμερα του Sport24.gr βρέθηκε στη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ. Δείτε σε 8 βίντεο τις δηλώσεις των Φουστέρ, Σαβιόλα και Ρομπέρτο!

Το Sport24.gr μίλησε στη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» με τρεις από τους πρωταγωνιστές του χθεσινού παιχνιδιού.

Οι Φουστέρ, Σαβιόλα και Ρομπέρτο απάντησαν στις ερωτήσεις που τους θέσαμε. Δείτε τι μας είπαν στα 8 βίντεο που ακολουθούν.

Αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού, νικηφόρου αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ, το Sport24.gr βρέθηκε στη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» και μίλησε με τρεις από τους πρωταγωνιστές των «ερυθρόλευκων». Το κλίμα στην έξοδο των αποδυτηρίων ήταν πανηγυρικό, αν και στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών ήταν αποτυπωμένη η κούραση από την υπερπροσπάθεια αλλά και την αγωνία που έζησαν μέχρι ο Τσόρι να ευστοχήσει στο τρίτο πέναλτι της βραδιάς και να σφραγίσει την πρόκριση, λίγα δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του παιχνιδιού.

Οι παίκτες του πρωταθλητή Ελλάδας ήταν φυσικά απόλυτα ικανοποιημένοι από την τελική έκβαση του έκτου και τελευταίου αγώνα τους στη φάση των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, με την νίκη που τους έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το Sport24.gr άνοιξε την κάμερά του και μίλησε κατά σειρά με τους Φουστέρ, Σαβιόλα και Ρομπέρτο. Και οι τρεις φάνηκαν αρκετά συγκρατημένοι και προσγειωμένοι ενόψει της κλήρωσης της επόμενης Δευτέρας, αφού, όπως υποστήριξαν, όλοι οι αντίπαλοι πλέον είναι δύσκολοι. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι μας είπαν, ξεκινώντας από τον αρχηγό χθες, Νταβίδ Φουστέρ.

Φουστέρ: «Περήφανος για το περιβραχιόνιο»

- Για το γεγονός ότι ήταν αρχηγός σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα και για την πρόκριση που κερδήθηκε:

« Είναι συναισθήματα πολύ όμορφα, το ότι φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε αυτή την ομάδα, με κάνει να νιώθω μεγάλη περηφάνια, μεγάλη ικανοποίηση και μεγάλη ευθύνη. Ξέρω ότι το να είσαι αρχηγός στον Ολυμπιακό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είμαστε χαρούμενοι για το παιχνίδι που κάναμε σήμερα, για όλα όσα καταφέραμε συνολικά και από εδώ και πέρα πρέπει να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία».

- Για την επίσκεψη του προέδρου, κ. Μαρινάκη, στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τη λήξη του παιχνιδιού:

« Μας έδωσε συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάναμε στο γήπεδο, μας είπε ότι τον κάναμε να υποφέρει πολύ, ότι πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά τελικά τον ανταμείψαμε με το αποτέλεσμα και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Επίσης πρόσθεσε ότι τώρα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στα τρία παιχνίδια που μας απομένουν στο πρωτάθλημα μέχρι τη διακοπή των εορτών, ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί ακολουθούν πολλές υποχρεώσεις. Πρέπει να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, αλλά και τον επόμενο αντίπαλο που θα έχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

- Για την κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας και τους πιθανούς αντιπάλους:

« Οποιοσδήποτε αντίπαλος θα είναι πάρα πολύ δύσκολος. Δεν έχω καμία προτίμηση γιατί κάθε ομάδα από αυτές που μπορεί να κληρωθούμε, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι το να επιστρέψω στην πατρίδα μου, το να επιστρέψω στην Ισπανία, θα ήταν κάτι πολύ όμορφο. Οπότε γιατί όχι μια από τις τρεις ισπανικές ομάδες;»

Σαβιόλα: «Αφιερώνω τα γκολ στον πατέρα μου και στην κόρη μου»

- Για τα δυο γκολ που πέτυχε, αλλά και για τα γενέθλιά του:

« Ήταν ένα δώρο που έκανα ο ίδιος στον εαυτό μου για τα γενέθλιά μου. Πρώτα το ότι προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά, σε προσωπικό επίπεδο, το ότι πέτυχα δυο γκολ πολύ σημαντικά, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος. Αύριο θα γιορτάσω μαζί με την οικογένειά μου. Απόψε ζήσαμε συγκινητικές στιγμές μετά τη λήξη του παιχνιδιού, όλοι στην ομάδα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι».

- Για την κλήρωση της επόμενης φάσης και τον πιθανό αντίπαλο:

« Στην επόμενη φάση, οποιοσδήποτε αντίπαλος θα είναι δύσκολος. Είμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες, έχουμε πετύχει κάτι πάρα πολύ σημαντικό με αυτή την πρόκριση. Τώρα θα περιμένουμε να δούμε με ποιον θα κληρωθούμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάναμε μέχρι σήμερα στη διάρκεια της σεζόν. Είναι αλήθεια ότι η ομάδα κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, δουλεύοντας με απόλυτο επαγγελματισμό, οπότε ελπίζουμε στο καλύτερο».

- Πού αφιερώνει τα γκολ που πέτυχε εναντίον της Άντερλεχτ:

« Τα αποψινά γκολ τα αφιερώνω πρώτα από όλους στον πατέρα μου, όπως άλλωστε και κάθε άλλο γκολ που πετυχαίνω είναι για εκείνον. Και ύστερα στην κόρη μου. Αύριο θα είναι τα πρώτα μου γενέθλια που θα περάσω μαζί της!».

Ρομπέρτο: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε στη διοργάνωση»

- Για την μεγάλη του επέμβαση στο 67ο λεπτό του αγώνα:

« Αμέσως μετά από εκείνη τη φάση σκέφτηκα ότι είχαμε μπροστά μας πολύ χρόνο ακόμα, ότι όλα ήταν οριακά στην εξέλιξη του παιχνιδιού και πως έπρεπε να συνεχίσω συγκεντρωμένος στον πολύ σημαντικό για εμάς στόχο που ήταν η πρόκριση. Και φυσικά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος».

- Για την κλήρωση της επόμενης φάσης και τον πιθανό αντίπαλο:

« Ελπίζω να κληρωθούμε με κάποια ομάδα που να μην βρίσκεται στην καλύτερη κατάστασή της, γιατί η πρόθεσή μας, παρά το ότι γνωρίζουμε πως θα είναι δυο παιχνίδια πολύ δύσκολα, είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε στη διοργάνωση».

Βίντεο: Ολυμπιακός - Άντερλεχτ 3-1 (10/12/2013)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ