ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η καλύτερη ανταμοιβή από τους κατοίκους της Μάνδρας

Η καλύτερη ανταμοιβή από τους κατοίκους της Μάνδρας

Η ευγνωμοσύνη στα πρόσωπα των κατοίκων της Μάνδρας, είναι εκείνο που δίνει ώθηση να συνεχίσουν τον αγώνα τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή για την βοήθεια από την πρώτη στιγμή.

Οι πλημμύρες στη Μάνδρα άφησαν ανυπολόγιστες ζημιές, πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ο Ολυμπιακός βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, προσφέροντας βοήθεια, όπως άλλωστε ήταν η εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως αναφέρουν οι Πειραιώτες, η καλύτερη ανταμοιβή γι' αυτούς, είναι τα ευχαριστώ που ακούνε από τους ανθρώπους που δοκιμάζονται καθημερινά.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ:

"Από την πρώτη στιγμή των καταστροφικών πλημμυρών στην Μάνδρα, ο μηχανισμός του Ολυμπιακού κινήθηκε αστραπιαία, μετά από την εντολή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και βρέθηκε δίπλα στους πληγέντες, για να τους βοηθήσει με κάθε μέσο! Πάντα με πράξεις και όχι με λόγια!

Μοναδική ανταμοιβή, το «ευχαριστώ» των κατοίκων της Μάνδρας προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, το οποίο με κάθε ευκαιρία λένε και εκφράζουν μέσα από την καρδιά τους. Αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες των ανθρώπων του Συλλόγου και την στήριξη που τους προσφέρουν, όπως ζήτησε από την πρώτη μέρα ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης!

Όπου βρεθούν οι χειριστές των χωματουργικών μας μηχανημάτων και οι οδηγοί των φορτηγών μας, οι κάτοικοι της Μάνδρας τους προσφέρουν ένα χαμόγελο, το οποίο είναι αρκετό για να συνεχίζουν να προσφέρουν την βοήθειά τους, μέχρι να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές και να επανέλθει στη φυσιολογική ροή η ζωή τους.

Για ακόμα μία μέρα, τρίτη του νέου χρόνου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα βρέθηκαν στην περιοχή και παρέδωσαν πλακάκια στον Δημοτικό Κινηματογράφο και άλλες σιδερόπορτες. Οι καθαριστές μας καθαρίζουν τα παρασκήνια, τα οποία οι λάσπες τα είχαν πλημυρίσει έως και τα ταβάνια!

Από την άλλη, στην πλατεία όπου βρίσκεται το άγαλμα του Στρατηγού Νικολάου Ρόκα βγαίνουν οι φουσκωμένες πέτρινες πλάκες, για να γίνουν νέα ρείθρα και να μπουν νέες πέτρες. Μία ανακατασκευή, την οποία ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο Ολυμπιακός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ