ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ ανακοίνωσε Ντα Κόστα

Η Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ ανακοίνωσε Ντα Κόστα
Ντα Κόστα, Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ

Η Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ ανακοίνωσε ότι ο Μανουέλ Ντα Κόστα θα υπογράψει την Παρασκευή (21/7) το νέο του συμβόλαιο. Οριστικά παρελθόν για τον Ολυμπιακό ο Μαροκινός στόπερ.

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο 31 ετών κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει την Παρασκευή (21/7) συμβόλαιο στην Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Τουρκίας στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο διεθνής στόπερ, που για δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, θα γίνει συμπαίκτης με τον Στέφανο Ναπολεόνι, τον πρώην επιθετικό του Λεβαδειακού και του Ατρόμητου. Στην ίδια ομάδα είναι βοηθός προπονητή ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών, Ερόλ Μπουλούτ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ντα Κόστα κατέγραψε 32 συμμετοχές, ενώ το 2015-2016 έπαιξε σε 34 ματς. Η Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ τερμάτισε 2η στο περσινό πρωτάθλημα της Τουρκίας, στο -4 από τη Μπεσικτάς. Υπενθυμίζεται ότι την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ο Ντα Κόστα ήταν στη Σίβασπορ, ενώ παλαιότερα σε Γουέστ Χαμ και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ ανακοίνωσε Ντα Κόστα

"Τα νέα μας αποκτήματα, οι Κερίμ Φράι και Μανουέλ Ντα Κόστα, θα υπογράψουν την Παρασκευή στις 10.30, στην αίθουσα Τύπου του σταδίου μας" ανέφερε η Μπασακσεχίρ. Ο Ντα Κόστα είχε συμβόλαιο μέχρι το 2018 στον Ολυμπιακό και τώρα υπογράφει στην ομάδα της Τουρκίας.

Photo credits: ibfk.com.tr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ