ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

HΓουέστ Μπρομ έχει μπει "σφήνα" για Πρτσιτς

Rennes players celebrate scoring their side's first goal during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Stade Rennais at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday May 12, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
Rennes players celebrate scoring their side's first goal during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Stade Rennais at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday May 12, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP IMAGES

Η Γουέστ Μπρομ που υποβιβάστηκε στηνChampionshipείναι το κλαμπ που προσπαθεί να κάνει δικό της τον Σάνιν Πρτσιτς που έμεινε ελεύθερος από την Ρεν. Ο Ολυμπιακός παραμένει στο κόλπο.

Και το σίριαλ Σάνιν Πρτσιτς συνεχίζεται για τα καλά. Το πρωί του Σαββάτου (26/5) ο Βόσνιος εμφανιζόταν μία ανάσα από την Βαλένθια, το βράδυ του Σαββάτου (26/5) αναπτύχθηκε μία φημολογία ότι ήρθε στην Ελλάδα για να δει την πόλη, τον Ρέντη και το Καραϊσκάκη, το πρωί της Κυριακής (27/5) έφυγε από τη χώρα μας με μία πολύ καλή πρόταση στα χέρια του για τριετές συμβόλαιο και αργά το βράδυ της Κυριακής (27/5) προέκυψε η πληροφορία που θέλει την Γουέστ Μπρομ να έχει μπει γερά στο κόλπο της διεκδίκησής του!

Ένας “μύλος” με λίγα λόγια! Η ουσία είναι μία: Πράγματι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μία πρόταση για τριετές συμβόλαιο που δεν αφήνει αδιάφορο τον Βόσνιο και έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει ότι στο τέλος θα κάνει δικό του τον παίκτη, έστω κι αν αναγνωρίζει πολλά εμπόδια που υπάρχουν.

Ωστόσο, αυτό που φέρεται να έχει ζητήσει ο Βόσνιος χαφ είναι μερικές μέρες για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Σίγουρα από εκεί που φαινόταν ότι θα υπέγραφε στον Ολυμπιακό, η υπόθεση έχει πάει ένα βήμα πίσω, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν τις πιθανότητές τους. Τις έχουν και τις... παραέχουν!

Λίγες μέρες υπομονή πάντως χρειάζονται. Κι αυτό, γιατί ο Πρτσιτς θα κάτσει να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά κάθε πρότασης και στη συνέχεια θα ενημερώσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ακούγεται μάλιστα ότι εκτός από την Γουέστ Μπρομ, εξακολουθεί να υπάρχει στο “κάδρο” και η Βαλένθια. Υπομονή λοιπόν! Μέσα στην εβδομάδα λοιπόν αναμένεται να τελειώσει το θέμα...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ