ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όταν ο Μανθάτης και ο Ρέτσος δεν άντεχαν λαϊκά τραγούδια στις 7 το πρωί

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το ποστάρισμα του Γιώργου Μανθάτη για τον Παναγιώτη Ρέτσο δεν ήταν από τα συνηθισμένα. Και πώς να είναι, όταν έχουν ζήσει τόσα πολλά μαζί από μικρά παιδιά!

Μετά τον Θανάση Ανδρούτσο, ήταν η σειρά του Γιώργου Μανθάτη να γράψει δυο λόγια στον Παναγιώτη Ρέτσο που από την Τρίτη (5/9) βρίσκεται στη Γερμανία για να συνεχίσει την καριέρα του στη Λεβερκούζεν.

Ο νυν παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα που μεγάλωσε μαζί με τον Πάνο στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ξεκίνησε το ποστάρισμα με το κοινό τους όνειρο που έγινε πραγματικότητα, για να συνεχίσει με την πρώτη ανάμνησή του από την κοινή τους συνύπαρξη.

Τότε που στις 7 το πρωί παρακαλούσαν τον πατέρα του Ρέτσου να αλλάξει στο αυτοκίνητο τον ραδιοφωνικό σταθμό που έπαιζε λαϊκά τραγούδια!

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον 19χρονο στόπερ για όσα έχει κάνει για εκείνον, τονίζοντας πόσο σπάνιος άνθρωπος είναι, κλείνοντας το ποστάρισμα με "εις το επανιδείν...".

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε ο Γιώργος Μανθάτης:

"Λοιπόν φίλε μου... Ένα όνειρο που είχαμε από μικρά παιδιά έγινε πραγματικότητα! Να παίξουμε μαζί στην πρώτη ομάδα, ήταν αυτό που πάντα ονειρευόμασταν, ε να λοιπόν που το καταφέραμε!!

Δεν ξέρω πραγματικά τι να πρωτοθυμηθώ: η πρώτη ανάμνηση μου είναι με τον πατέρα σου που μας πήγαινε στο τουρνουά του Κενταύρου και φεύγαμε από το σπίτι 7 το πρωί και στο ράδιο έπαιζε derty fm και παρακαλούσαμε να το αλλάξει!

Έχω πάρα πολλά να πω, όμως το πιο σημαντικό είναι ένα! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα όσα έχεις κάνει για έμενα εντός και έκτος γηπέδου, είσαι σπάνιος άνθρωπος και αυτό είναι που σε κάνει ξεχωριστό! Σ' αγαπάω πολύ grace.

Εις το επανιδείν..."

Λοιπον φιλε μου.. Ενα ονειρο που ειχαμε απο μικρα παιδια εγινε πραγματικοτητα! Να παιξουμε μαζι στην πρωτη ομαδα, ηταν αυτο που παντα ονειρευόμασταν ε να λοιπον που το καταφεραμε!! Δεν ξερω πραγματικα τι να πρωτοθυμηθώ η πρωτη αναμνηση μου ειναι με τον πατερα σου που μας πηγαινε στο τουρνουα του κενταύρου και φευγαμε απο το σπιτι 7 το πρωι και στο ραδιο επαιζε derty fm και παρακαλουσαμε να το αλλαξει . Εχω παρα πολλα να πω, ομως το πιο σημαντικο ειναι ενα! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ολα οσα εχεις κανει για εμενα εντος και εκτος γηπεδου, εισαι σπανιος ανθρωπος και αυτο ειναι που σε κανει ξεχωριστο! Σαγαπαω πολυ grace Εις το επανιδείν...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Manthatis (@giorgosmanth) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ