ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η φωτογραφία από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε παρουσία χούλιγκανς στον χώρο των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ, "υπό την ανοχή της Αστυνομίας" και στο πλευρό του Βασίλη Δημητριάδη. Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία που τράβηξαν οι ερυθρόλευκοι.

Την παρουσία χούλιγκανς στη φυσούνα και τα αποδυτήρια κατήγγειλε ο Ολυμπιακός μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, κατηγορώντας και την αστυνομία για απάθεια.

Οι Πειραιώτες είχαν πολλά παράπονα από όσα διαδραματίστηκαν, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλουν, στον αγωνιστικό χώρο, τα αποδυτήρια, την μικτή ζώνη αλλά και από όσα δεν έγραψε στην έκθεση του ο παρατηρητής αγώνα.

Μεταξύ άλλων έκαναν λόγο για παρουσία χούλιγκανς στα αποδυτήρια στο πλάι του Βασίλη Δημητριάδη (διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ), προπηλακίζοντας παίκτες υπό την ανοχή της αστυνομίας.

Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε από τους "ερυθρόλευκους" στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και είναι από τα στοιχεία που θα παρουσιάσουν οι Πειραιώτες στην καταγγελία τους στους επίσημους φορείς.

Η φωτογραφία από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ

Έντονος εκνευρισμός εξακολουθεί να υπάρχει για την στάση της αστυνομίας και την απάθεια, όπως λένε στον Ολυμπιακό, που έδειχνε στα γεγονότα σε αντιδιαστολή με την αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου χτυπήθηκαν μέχρι και παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκοι" εξέδωσαν και επίσημα ανακοίνωση το βράδυ της Τετάρτης (26/4) για όσα ακολούθησαν το τέλος της αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ συγκεντρώνουν το υλικό που έχουν στην διάθεση τους για την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η "εξυγίανση" των λαθραίων, του υποκόσμου και των στοιχηματζήδων"
Καταγγέλλει χούλιγκανς και αστυνομία ο Ολυμπιακός
Ο καβγάς Θεοδωρίδη - Δημητριάδη - Δουρέκα στη μικτή ζώνη
H αλήθεια του Φορτούνη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ