ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Φενέρμπαχτσε θέλει το μισό Ολυμπιακό

Η Φενέρμπαχτσε θέλει το μισό Ολυμπιακό
Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα υπέγραψε στην Φενέρμπαχτσε και ήδη ο μισός Ολυμπιακός έχει... παρελάσει από τα μεταγραφικά των Τούρκων. Το Sport24.gr θυμάται...

Οι δρόμοι του Βίτορ Περέιρα με τον Ολυμπιακό χώρισαν και η αλήθεια είναι πως καμία από τις δυο πλευρές δεν... χαλάστηκε ιδιαίτερα, αφού δεν υπήρξε χημεία μεταξύ τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την Φενέρμπαχτσε να του προσφέρει διετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο και αποδέχθηκε.

Από τότε (11/6) μέχρι και σήμερα (16/6) αυτό που συμβαίνει στα τουρκικά ΜΜΕ δεν έχει προηγούμενο. Κάθε μέρα και ένας διαφορετικός ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας "βρίσκεται στο στόχαστρο της Φενέρ", χωρίς φυσικά να υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση.

Την αρχή ο Ντουρμάζ

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, ίσως και λόγω ονόματος, βρέθηκε από τους πρώτους "στο στόχαστρο του Περέιρα". Βλέπετε έχει εμπειρία από το τουρκικό πρωτάθλημα (Γκεντσλερμπιρλιγκί), οπότε θα κόλλαγε ένα τέτοιο σενάριο.

Τη συνέχεια έκανε ο Κώστας Μήτρογλου. Για τον Έλληνα φορ η αλήθεια είναι πως υπήρξε έντονο ενδιαφέρον την περσινή σεζόν, οπότε δεν αποκλείεται να έγινε κάποια κίνηση τώρα. Βέβαια από το ενδιαφέρον μέχρι το "τα βρήκαν Φενέρ - Φούλαμ" η απόσταση είναι τεράστια. Και ιδιαίτερα ακριβή.

Επόμενος στη λίστα, σύμφωνα με τους γείτονες πάντα, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς για τον οποίο ο Περέιρα έχει εξαιρετική άποψη. Οι ερυθρόλευκοι, βέβαια, τον αγόρασαν ούτε πριν ένα μήνα από την Άντερλεχτ, οπότε καταλαβαίνετε πως για να φύγει πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Και Ρομπέρτο

Τέλος πάμε στον Ισπανό πορτιέρο Ρομπέρτο Χιμένεθ. Πρόσφατα δημοσιεύματα τον θέλουν για βασικό στην Φενέρ η οποία μάλιστα έχει σκοπό να καλύψει τη ρήτρα του! Από τον Πορτογάλο τεχνικό δεν... ξέφυγε ούτε ο Γούτας της Ξάνθης, ο οποίος παρεμπιπτόντως βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Με λίγα λόγια φτάσαμε στους τέσσερις ποδοσφαιριστές, ούτε μία εβδομάδα μετά την συμφωνία του Περέιρα με την Φενέρμπαχτσε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ