ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η φανέλα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Γιουβέντους

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε, μέσω των social media, την εμφάνιση που θα φορέσουν οι "ερυθρόλευκοι" κόντρα στη Γιουβέντους για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το βράδυ της Τρίτης (05/12, 21:45), ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Γιουβέντους στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης, αλλά παρ' όλα αυτά θέλουν να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνιση απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας προκειμένου να κλείσουν με θετικό τρόπο την παρουσία τους στην κορυφαία τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

Λίγες ώρες πριν απ' τη σέντρα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε, μέσω των social media, την εμφάνιση που θα φορέσουν οι "ερυθρόλευκοι" στον αγώνα με τους "μπιανκονέρι", η οποία είναι η κλασική ριγέ, ενώ όσον αφορά στον Σίλβιο Προτό, θα αγωνιστεί με την κόκκινη.

Δείτε τη PHOTO:

Η φανέλα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Γιουβέντους
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ