ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η εβδομάδα του Ερνάνι

Η εβδομάδα του Ερνάνι

Οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στον 24χρονο εξτρέμ για τον δανεισμό του. Από Δευτέρα (3/8) σε εφαρμογή και το θέμα του στόπερ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση του Ερνάνι. Η Πόρτο και ο Ολυμπιακός συνεχίζουν τις επαφές, οι "ερυθρόλευκοι" προσπαθούν να ρίξουν τον "πήχη" της οψιόν αγοράς που έχουν θέσει οι "δράκοι" (από τα 7-8 εκ. ευρώ στα 4-5εκ.), ενώ την ίδια στιγμή στην Πορτογαλία θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα ο 24χρονος εξτρέμ θα καταλήξει δανεικός στο λιμάνι.

Το γεγονός ότι ο Ερνάνι χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό της Πόρτο με την Βαλένθια το Σάββατο (1/8) δεν σημαίνει και τίποτα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς το αν υπολογίζεται ή όχι από τους "δράκους" για τη νέα σεζόν. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός αυτό που ισχυριζόταν ήταν ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν, γιατί είναι ο υπ' αριθμόν "ένα" στόχος για την κάλυψη του αριστερού άκρου της επίθεσης.

Αυτό που "καίει" πάντως τον Σίλβα είναι ο στόπερ, ο παίκτης που θα ηγηθεί της ερυθρόλευκης άμυνας. Ο Σαμπράνο προτίμησε να παραμείνει την καριέρα του στην Άιντραχτ, ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται το όνομα του Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ. Ο 22χρονος Κολομβιανός όντως είναι στα υπόψη των Πειραιωτών, όμως, η περίπτωσή του έχει ένα σωρό δυσκολίες. Πρώτον η Ρίβερ για να τον παραχωρήσει θα ζητήσει τουλάχιστον 5-6 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, όπως και στην υπόθεση του Σαμπράνο, έτσι και τώρα η Γαλατά φέρεται να έχει μπει στο "παιχνίδι" της απόκτησής του.

Σύμμαχος του Ολυμπιακού είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος θέλει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να παίξει στην Ευρώπη. Τον Μάρτιο λίγο έλειψε να μπει στο αεροπλάνο για να πάει προς... Τορίνο μεριά, αλλά η Ρίβερ δεν τον άφησε, απορρίπτοντας πρόταση της Γιουβέντους. Τα ιταλικά ΜΜΕ δεν είχαν αποκαλύψει το ύψος της πρότασης των "μπιανκονέρι", ωστόσο οι πληροφορίες από κύκλους μάνατζερ αναφέρουν ότι η προσφορά της Γιούβε έφτανε στα 4 εκατομμύρια.

Πάντως, δεν είναι μόνο ο Μπαλάντα που εξετάζεται. Ο Ολυμπιακός έχει κι άλλες περιπτώσεις στα υπόψη του για το κέντρο της άμυνας. Το μόνο που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά είναι ότι έχει ρίξει λίγο περισσότερο βάρος στο να βρει τον "leader" της ερυθρόλευκης άμυνας στο πρόσωπο ενός Λατινοαμερικάνου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ