ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ετυμηγορία του ερυθρόλευκου λαού για Σίλβα

Η ετυμηγορία του ερυθρόλευκου λαού για Σίλβα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόλις έγινε γνωστή η παραίτηση του Σίλβα, το Sport24.gr έδωσε το λόγο στους αναγνώστες του σχετικά με την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να την κάνει δεκτή. Δείτε το αποτέλεσμα του poll.

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις την Πέμπτη (23/6) στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, όταν έγινε γνωστό ότι ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωναν τον Βίκτορ Σάντσεθ ως το νέο τους προπονητή!

Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Σίλβα υπέβαλλε την παραίτηση του και η διοίκηση του Ολυμπιακού την έκανε δεκτή, το Sport24.gr έδωσε το λόγο στους αναγνώστες του σχετικά με την ορθότητα της απόφασης των Πειραιωτών.

Και η ετυμηγορία του ερυθρόλευκου λαού δεν αφήνει περιθώριο για παρερμηνείες. Σε ποσοστό της τάξης του 70% οι οπαδοί του Ολυμπιακού συμφώνησαν με την απόφαση της διοίκησης να αποδεχθεί την επιθυμία του Μάρκο Σίλβα να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πράγμα που σημαίνει ότι 7 στους 10 φίλους των Πειραιωτών θεώρησαν ότι από τη στιγμή που ο Πορτογάλος τεχνικός υπέβαλλε την παραίτηση του, τότε δεν υπήρχε νόημα να προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να τον μεταπείσει και ορθώς η διοίκηση προχώρησε στην αντικατάσταση του, δίνοντας το χρίσμα στον Βίκτορ Σάντσεθ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ