ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η εθνική Μεξικού, ο Πουλίδο και το βέτο της Τίγκρες

Η εθνική Μεξικού, ο Πουλίδο και το βέτο της Τίγκρες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αθλητικός διευθυντής της εθνικής Μεξικού, Σαντιάγο Μπάνιος, παραδέχθηκε σε ΜΜΕ της χώρας της κεντρικής Αμερικής ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, βρίσκεται στα πλάνα της "τρικολόρ". Τι ισχύει με ενδεχόμενο "βέτο" της Τίγκρες.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Κολομβιανός ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Μεξικού, Χουάν Κάρλος Οσόριο, έβγαλε από τη "μαύρη λίστα" των κλήσεων τον Άλαν Πουλίδο με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της χώρας της Κεντρικής Αμερικής.

Την Πέμπτη, ήταν η σειρά του αθλητικού διευθυντή της "τρικολόρ", Σαντιάγο Μπάνιος, να παραδεχθεί ότι ο 24χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στα πλάνα των επόμενων κλήσεων, ειδικά από τη στιγμή που αρχίζει και παίρνει χρόνο συμμετοχής.

"Είμαστε πιο κοντά με τον Άλαν, το τεχνικό επιτελείο τον παρακολουθεί. Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει, αλλά είναι υπαρκτή η πιθανότητα να μιλήσουμε και να έχουμε απευθείας επικοινωνία. Είναι σημαντικός παίκτης, συμμετείχε στο Μουντιάλ και προφανώς υπολογίζεται για την εθνική".

Η αποχώρηση του Άλαν Πουλίδο από την Τίγκρες με προορισμό την Ευρώπη και την Ελλάδα ήταν επεισοδιακή. Τόσο που ο πρώην προπονητής του στην Τίγκρες και πρώην υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Μεξικού, Ρικάρντο Φερέτι, να τον βάλει στη "μαύρη λίστα". Ωστόσο, ο Σαντιάγο Μπάνιος υποστήριξε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θέμα "βέτο" και διευκρίνισε τις επόμενες κινήσεις της ομοσπονδίας σε περίπτωση που τεθεί:

"Από όσο ξέρω, δεν υπάρχει βέτο. Δυστυχώς, ο Άλαν είχε μια μεγάλη περίοδο χωρίς να παίζει, αλλά σιγά σιγά επανέκτησε το επίπεδό του. Ήδη, πήρε το πρωτάθλημα και συνεχίζει σε καλό επίπεδο. Εάν τεθεί βέτο θα καθίσουμε και θα συζητήσουμε. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο της Τίγκρες για τον Πουλίδο κι εμείς θέλουμε το καλύτερο για το μεξικάνικο ποδόσφαιρο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ