ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η έρευνα αγοράς δεν σταματά στον Ολυμπιακό!

Η έρευνα αγοράς δεν σταματά στον Ολυμπιακό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπέντο δεν δείχνει να "καίγεται" για μεταγραφές, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβαλε πριν από λίγες μέρες "φρένο" στα σενάρια, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα σταματήσουν να ρίχνουν ματιές στην αγορά.

Σίγουρα το θέμα που κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό δεν είναι τίποτε άλλο από την προετοιμασία της ομάδας για το πρώτο ματς του 2017 με τον Αστέρα Τρίπολης. Τα προβλήματα είναι αρκετά για τους "ερυθρόλευκους", αλλά επιλογές και λύσεις υπάρχουν. Ακόμα και ο Φορτούνης - που λέει ο λόγος - να μην καταφέρει να δώσει το "παρών", έχει επιλογές ο Μπέντο για να μπαλώσει τις όποιες τρύπες δημιουργηθούν.

Αυτό που θα ενδιέφερε βεβαίως περισσότερο τον κόσμο, μιας και έχουμε μπει και με τη βούλα στη μεταγραφική περίοδο, είναι οι κινήσεις που σκοπεύει (ή σκόπευε) να κάνει ο Ολυμπιακός για να ενισχυθεί ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Από την περασμένη εβδομάδα έχει διαρρεύσει ότι ο Μπέντο δεν θα χαλαστεί αν η διοίκηση δεν του κάνει μεταγραφή. Κι αυτό, γιατί δεν ήταν και λίγες οι φορές που το τελευταίο διάστημα ο Πορτογάλος τεχνικός άφηνε να εννοηθεί ότι εμπιστεύεται το ρόστερ του και πώς παρά το γεγονός ότι π.χ. θα απουσιάσουν τον Γενάρη οι Ντα Κόστα και Ρομαό, θα βρει τις λύσεις στα κενά που θα εμφανιστούν στην άμυνα.

Ακόμα και ο Βούρος για παράδειγμα είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να βοηθήσει, αν και αποτελεί κοινό μυστικό ότι είναι φευγάτος. Απλώς, δεν είναι τόσο φευγάτος όσο οι Μανιάτης και Ζντιέλαρ. Αν δεν φύγει τελικά έως τις 31 Ιανουαρίου, δεν θα προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη. Πάντως, από τη στιγμή που βρίσκεται στο ρόστερ, αν παραστεί ανάγκη θα μπει χωρίς δεύτερη σκέψη στη "μάχη".

Σημασία έχει όμως τι κάνει παρασκηνιακά ο Ολυμπιακός. Ναι μεν και η ΠΑΕ έριξε τους τόνους στα διάφορα σενάρια, ναι μεν δείχνει ότι δεν θα περιμένει και πολύ τον Ανσαριφάρντ στον οποίο έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ο Ιρανός, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα… αράξει κιόλας.

Οι κεραίες θα παραμείνουν ανοικτές. Από τον Οκτώβριο γινόταν ολόκληρη κουβέντα στο Ρέντη και στην ΠΑΕ ότι καλό θα ήταν να αποκτηθεί τον Γενάρη ένας αριστερός μπακ. Όπως έχετε παρατηρήσει, σαν να έχει εξασθενήσει το συγκεκριμένο σενάριο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μάτια και τα αφτιά θα είναι ορθάνοικτα κι αν προκύψει κάποια ευκαιρία ή μία αξιόλογη περίπτωση, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει τα στραβά μάτια.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το θέμα του στόπερ. Απλώς, πρέπει πάντα να έχουμε κατά νου ότι τον Ιανουάριο οι επιλογές είναι περιορισμένες και στον Ολυμπιακό το έχουν πάρει απόφαση από τότε που πήραν το μάθημά τους με τον Σαντάνα, ότι ειδικά τις χειμερινές μεταγραφικές περιόδους θα κάνουν μελετημένες κινήσεις και δεν θα παίρνουν ποδοσφαιριστές για να λένε στον κόσμο ότι "πήραμε παίκτη".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρινάκης: "Τα καλύτερα έρχονται για τον Ολυμπιακό"
Μία μεταγραφή και... αν!
Πού χάθηκες κι εσύ, Μάρκο Νε;
Οι ευχές της Ακαδημίας για τη νέα χρονιά
Πρωταθλητής σε πρόστιμα ο Ολυμπιακός
Μπήκε all in ο Μπέντο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ