ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η επιστροφή του Φορτούνη!

Η επιστροφή του Φορτούνη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Φορτούνης θα δει το όνομά του στην αποστολή που θα ταξιδέψει το Σάββατο (24/9) στην Λάρισα. Πιθανότατα θα προφυλαχθεί ο Ντε Λα Μπέγια.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα επταήμερο – φωτιά. Ένα εφταήμερο με μία επικίνδυνη εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα (Λάρισα) και δύο εντός έδρας παιχνίδια (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ) που έχουν τη σημασία τους. Ειδικά αυτό με την ΑΕΚ είναι… άλλο πράγμα για τους «ερυθρόλευκους».

Φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έγκειται στο τι θα συμβεί με τον Κώστα Φορτούνη. Αν δηλαδή ο Τρικαλινός άσος θα βρεθεί στην αποστολή ή όχι. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όλα δείχνουν ότι ο Φορτούνης θα ακολουθήσει την ομάδα του στην Λάρισα. Το αν θα ξεκινήσει ή όχι είναι κάτι το οποίο δεν ξεκαθάρισε στην προπόνηση της Πέμπτης (22/9).

Πάντως, φαίνεται ότι τα «μηνύματα» του Μπέντο τα εισέπραξε ο διεθνής άσος και πλέον θα μοιάζει με έκπληξη αν δεν δει το όνομά του στη λίστα με τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Λάρισα.

Αντίθετα, ο Ντε Λα Μπέγια σαν να φαίνεται ότι πάει προς το να προφυλαχθεί ενόψει ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Και την Πέμπτη (22/9) κινήθηκε συντηρητικά και για αυτό το λόγο έχει ανεβάσει για τα καλά ρυθμό ο Κώστας Τσιμίκας.

Όσο για την ενδεκάδα; Ούτε λόγος! Ότι θα κάνει ροτέισον ο Μπέντο είναι δεδομένο. Μπορεί για παράδειγμα να προφυλάξει παίκτες όπως ο Μιλιβόγεβιτς ή ακόμα-ακόμα και ο Ιντέγιε ενόψει των αγώνων με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ. Όμως, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σαββατιάτικης (24/9) προπόνησης.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Backstage: Η φωτογράφιση των Πρωταθλητών
"Ευρώπη και Κύπελλο θα παίζει ο Λεάλι"
Ο Μπέντο υποβίβασε τον Φορτούνη σε ταλέντο
Γιατί απέτυχε ο Ιντέγε στην Premier League
Χειροβομβίδα σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ