ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού με Πανιώνιο

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού με Πανιώνιο

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη. Δείτε τους 11 που επέλεξε ο Μπέντο για το βασικό σχήμα κόντρα στον Πανιώνιο.

Τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, για την 7η αγωνιστική της Super League και η έκπληξη του Πάουλο Μπέντο στην ενδεκάδα είναι ο Ντα Κόστα.

Ο Μαροκινός που έπαιξε 90 και 85 λεπτά στα φιλικά της εθνικής του ομάδας κόντρα σε Γκαμπόν και Κανάδα, πήγε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την Πέμπτη (13/10), ωστόσο παρά την ταλαιπωρία των αγώνων και του ταξιδιού, δήλωσε απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί με αποτέλεσμα ο Μπέντο να του δώσει φανέλα βασικού στη Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα, τον ρόλο του αντί-Φορτούνη στην ενδεκάδα παίρνει ουσιαστικά ο Μάρκο Μαρίν, ενώ τον Ντε λα Μπέγια αντικαθιστά ο Ρέτσος.

Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Ελιουνούσι, Μαρίν, Σεμπά και Ιντέγε είναι η εντεκάδα που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός για την αναμέτρηση.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν στην διάθεση τους τον Φορτούνη και τον Ντε λα Μπέγια, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ για λόγους τακτικής ο Μπέντο έχει αφήσει εκτός αποστολής και τον Καρντόσο.

Ρομαό, Σιόβας, Πάρντο επίσης δεν βρίσκονται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για το αποψινό (15/10, 20:30) ματς, για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας.

Οι λύσεις που μπορούν να βρουν οι Πειραιώτες από τον πάγκο, είναι στα πρόσωπα των Λεάλι, Βιάνα, Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Μπουχαλάκη, Μανθάτη και Πασιένσια.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ