ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με την Παρτίζαν

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτίζαν στο Φάληρο, στη ρεβάνς του 1-3 στο Βελιγράδι. Οι έντεκα που επέλεξε ο Μπέσνικ Χάσι για το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Το εισιτήριο του στα play-offs του Champions League καλείται να σφραγίσει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (2/8, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Έχοντας στο... τσεπάκι τους ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα μετά το πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι (νίκη με 3-1), οι Πειραιώτες περιμένουν την Παρτίζαν στο Φάληρο για τη ρεβάνς, θέλοντας να ολοκληρώσουν ότι ξεκίνησαν την περασμένη βδομάδα στο "Partizan Stadium".

Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Κούτρης, Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε, Μαρίν, Καρσελά, Φορτούνης και Μπεν, είναι οι έντεκα που επέλεξε ο Μπέσνικ Χάσι στο βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων". Δύο οι αλλαγές συνολικά σε σχέση με την ενδεκάδα του Βελιγραδίου, με τους Βούκοβιτς και Φορτούνη να παίρνουν τις θέσεις των Σιώπη και Σεμπά αντίστοιχα.

Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Ζντιέλαρ, Σιώπης, Σεμπά, Πάρντο και Εμενίκε είναι οι παίκτες που καλύπτουν τις θέσεις των αναπληρωματικών. Ανσαριφάρντ, Νικολάου και Μίλιτς είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή και έμειναν εκτός 18άδας.

Θυμίζουμε, στην διάθεση του Μπέσνικ Χάσι δεν είναι οι ανέτοιμοι Μποτία, Ανδρούτσος, Σισέ, Ταχτσίδης (και εκτός λίστας για τα δύο αυτά ματς αφού δεν προλάβαινε), ενώ εκτός αποστολής είχαν μείνει για λόγους τακτικής οι Μαρτίνς, Ελιουνούσι (και εκτός λίστας), Μανθάτης.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ