ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τον Πλατανιά υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο "Γ. Καραϊσκάκης", με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο. Οι έντεκα παίκτες που συνθέτουν το βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων".

Για την 26η αγωνιστική της Super League ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πλατανιά στο Φάληρο και να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα τον φέρουν ακόμη πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Από τους 20 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των "ερυθρολεύκων", οι έντεκα που συνθέτουν το βασικό σχήμα είναι οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Καμπιάσο, Φορτούνης, Μαρίν, Ανδρούτσος και Ανσαριφάρντ, σε διάταξη 4-2-3-1.

Λεάλι, Μαρτίνς, Ελιουνούσι, Ρέτσος, Ντομίνγκες, Καρντόσο και Μανθάτης είναι οι εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο, ενώ εκτός 18άδας έμειναν τελικά οι Σισοκό και Μπουχαλάκης. Ο τιμωρημένος Σεμπά και ο τραυματίας Βιάνα ήταν οι γνωστές απουσίες για το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών πριν το ματς με τον Πλατανιά, ενώ και ο Παρέδες είχε μείνει εκτός αποστολής, ταλαιπωρημένος από το ταξίδι επιστροφής από το μακρινό Εκουαδόρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ