ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την 5η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ. Δείτε τους 11 που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για το βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

Το εμπόδιο της ΑΕΛ καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, συνεχίζοντας νικηφόρα την πορεία του στην διοργάνωση και τέσσερις μέρες πριν υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ (29/9) στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Για την αναμέτρηση στο AEL FC Arena, ο Πάουλο Μπέντο επέλεξε τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Τσιμίκα, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε, Καρντόσο, στο βασικό σχήμα της ομάδας του σε ένα καθαρό 4-4-2. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε φανερώσει αυτή του την πρόθεση στις τελευταίες δοκιμές που έκανε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και δεν άλλαξε γνώμη ενόψει της αναμέτρησης.

Ιντέγε και Καρντόσο θα παίξουν μαζί για πρώτη φορά από την αρχή ενός αγώνα (συνυπήρξαν στην 11άδα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ηρακλή, στο δεύτερο ημίχρονο), ενώ ο Τσιμίκας θα αναπληρώσει το κενό του ανέτοιμου (προέρχεται από τραυματισμό που αποκόμισε στο Καυτανζόγλειο) Ντε λα Μπέγια στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μιλιβόγεβιτς, Φιγκέιρας και Σεμπά συνεχίζουν βασικοί για ένα ακόμη παιχνίδι, ο Βιάνα διατήρησε τη θέση του στο αρχικό σχήμα και ο Ντα Κόστα επανήλθε αντί του Μποτία. Στην 11άδα επιστρέφει και ο Ελιουνούσι.

Για την γηπεδούχο ΑΕΛ, ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε φανέλα βασικού στους Ξενοδόχοβ, Ρέντζα, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κοντόρ, Αναστασόπουλο, Φατιόν, Γκόλια, Ναζλίδη, Ντοντό και Αβραάμ. Ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα κάνει ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ντοντό. Η ΑΕΛ αναμένεται να παραταχθεί σε σύστημα 3-5-2 κόντρα στον Ολυμπιακό. Στον πάγκο για τους γηπεδούχους είναι οι Καβουσάκης, Ντελέτιτς, Κουτσιανικούλης, Κάπος, Ουρτάδο, Σουλιώτης και Βαρέλα.

Για τον Ολυμπιακό, οι έξτρα λύσεις του Πάουλο Μπέντο είναι οι Λεάλι, Μποτία, Μαρτίνς, Μαρίν, Ντομίνγκες, Φορτούνης, και Πασιένσια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ