ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τη Γάνδη

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τη Γάνδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το τρίτο του καλοκαιρινό φιλικό δίνει ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας την Γάνδη στο Βέλγιο. Δείτε τους 11 που επέλεξε ο Βίκτορ Σάντσεθ για να ξεκινήσουν το ματς.

Στο πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τις Χορν και Βάκερ Ίνσμπρουκ στην Αυστρία, με απολογισμό 1 νίκη και 1 ισοπαλία.

Οι Πειραιώτες από τις 6 Ιουλίου βρίσκονται στο Βέλγιο για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους και το βράδυ της Παρασκευής (8/7, 21:30) αντιμετωπίζουν την Γάνδη σε φιλική αναμέτρηση.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ προτίμησε τους Καπίνο, Βούρο, Μποτία, Σιόβα, Τσιμίκα, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Πάρντο και Ιντέγε στο βασικό σχήμα.

Με βάση τις επιλογές προσώπων, ο Ισπανός τεχνικό δείχνει ότι θα δοκιμάσει ένα σύστημα 4-3-3, με τον Μιλιβόγεβιτς μπροστά από τους στόπερ και τους Μανιάτη, Μπουχαλάκη μπροστά του. Ο Φορτούνης θα αγωνιστεί σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, ο Πάρντο δεξιά και ο Ιντέγε φορ.

Το 4-3-3 το δούλεψε ο Βίκτορ από την πρώτη μέρα της παρουσίας του Ολυμπιακού στο Βέλγιο και το προπονητικό κέντρο της Γκενκ όπου προετοιμάζονται οι Πειραιώτες.

Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Κασάμι, Πουλίδο, Ντε λα Μπέγια, Ανδρούτσος, Ζντιέλαρ, Ρέτσος, Μανθάτης, Σεμπά, είναι οι παίκτες που έχει επίσης στην διάθεση του ο Ισπανός τεχνικός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ