ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Αστάνα

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Αστάνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αστάνα (20/10, 22:05) για την 3η αγωνιστική του Europa League. Δείτε τους 11 που επέλεξε ο Μπέντο στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αστάνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa Legaue.

Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι και Καρντόσο είναι οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για το βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων".

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει το ροτέισον στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ ο Ρέτσος διατηρείται στη θέση του αριστερού μπακ από τη στιγμή που ο Ντε λα Μπέγια είναι εκτός αποστολής εξαιτίας των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν.

Ο Όσκαρ Καρντόσο ξεκινάει για πρώτη φορά βασικός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τον καταπονημένο Ιντέγε να μένει στον εκτός ενδεκάδας προκειμένου να πάρει ανάσες ενόψει ΠΑΟΚ (23/10, 20:30).

Στην διάθεση του Μπέντο είναι οι Καπίνο, Βιάνα, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Μανθάτης και Ιντέγε, ως εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ