ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

H ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ντέρμπι κορυφής στο Φάληρο, όπου ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας Πανιώνιο. Οι 11 που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για το βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

Για την 22η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πανιώνιο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Στην κορυφή της βαθμολογίας οι "ερυθρόλευκοι" με 51 πόντους, δέκα περισσότερους από τους "κυανέρυθρους" που ακολουθούν στην 2η θέση.

Λεάλι, Παρέδες, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά και Καρντόσο είναι οι 11 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για το βασικό σχήμα των Πειραιωτών, κάνοντας συνολικά 6 αλλαγές προσώπων συγκριτικά με την αναμέτρηση της Άγκυρας και το 3-0 επί της Οσμάνλισπορ.

Ρέτσος και Ντομίνγκες εξαιτίας ενός κρυολογήματος έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Καπίνο που συνεχίζει τις θεραπείες του. Στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού δεν ήταν και οι τιμωρημένοι Μποτία - Φιγκέιρας, ο τραυματίας Μαρτίνς (σφίξιμο στον ορθό μηριαίο - προφυλάχθηκε ενόψει Ατρομήτου) και ο Μαρίν για λόγους τακτικής.

Εναλλακτικές λύσεις για τον Μπέντο οι Χουτεσιώτης, Νικολάου, Σισοκό, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Μανθάτης και Ανσαριφάρντ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ