ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την επιστροφή του στις νίκες ψάχνει ο Ολυμπιακός φιλοξενώντας τον Ατρόμητο στο Φάληρο, για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Οι έντεκα που επέλεξε ο Τάκης Λεμονής στο βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων".

Από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα έρχεται ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα και πέραν των τριών βαθμών της νίκης κόντρα στον Ατρόμητο, τίποτα άλλο δεν θα είναι αποδεκτό για τους "ερυθρόλευκους".

Προτό, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς, Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά, Μπεν και Τζούρτζεβιτς είναι οι έντεκα παίκτες που επέλεξε ο Τάκης Λεμονής για το βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο

Χουτεσιώτης, Μποτία, Ταχτσίδης, Μάριν, Σεμπά, Ανδρούτσος και Εμενίκε είναι οι λύσεις από τον πάγκο των αναπληρωματικών. Εκτός 18άδας έμειναν οι Πάρντο και Ζντιέλαρ που είχαν συμπεριληφθεί στην 20άδα.

Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Στέφανος Καπίνο, Κώστας Φορτούνης, Γκιγιόμ Ζιλέ, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Χρβόγιε Μίλιτς και Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο ανέτοιμος Γιάγκος Βούκοβιτς και ο τιμωρημένος Μπιέρν Ένχελς.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Παίζει" το σενάριο με Μπεν στα άκρα!
Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Λεμονής
Γιατί τους "έκοψε" ο Λεμονής
Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού οι Φορτούνης, Καπίνο και Ομάρ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ