ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Οσμάνλισπορ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Άγκυρα την Οσμάνλισπορ, στη ρεβάνς του 0-0 στο Φάληρο για την φάση των 32 του Europa League. Δείτε τους 11 που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

Την πρόκριση του στην φάση των 16 του Europa League διεκδικεί ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Πέμπτης (23/2, 18:00) στο "Osmanli Stadium", όπου αντιμετωπίζει την Οσμάνλισπορ, με το πρώτο ματς στο Φάληρο να έχει ολοκληρωθεί δίχως τέρματα.

Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Μαρτίνς, Ρέτσος, Φορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά και Ανσαριφάρντ είναι οι παίκτες που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για να ξεκινήσουν το ματς.

Σε σχέση με την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα στο Φάληρο, έχουν γίνει τρεις αλλαγές. Είναι ο Ντα Κόστα αντί του Βιάνα (αποβλήθηκε), ο Ελιουνούσι αντί του Ανδρούτσου και ο Ανσαριφάρντ στη θέση του Καρντόσο.

Εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι οι Χουτεσιώτης, Νικολάου, Ρομαό, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μανθάτης και Καρντόσο. Εκτός 18άδας έμειναν οι Σκαφίδας και Ντε λα Μπέγια.

Ο τιμωρημένος Βιάνα, οι Καμπιάσο και Μαρίν για λόγους τακτικής, όπως και ο τραυματίας Καπίνο είναι εκτός αποστολής για τους Πειραιώτες.

Όσον αφορά την Οσμάνλισπορ, θα παραταχθεί με τους Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς,Τσιουριουκσού, Προχάζκα, Τιάγκο Πίντο, Εν' Ντιάιγ, Τσαγκιράν, Ρεγκατέν, Μάχερ, Μπιφουμά και Ουεμπό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ