ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπεσίκτας

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την πρόκριση του στα προημιτελικά του Europa League απέναντι στην Μπεσίκτας, διεκδικεί ο Ολυμπιακός στο "Kartal Yuvası" της Κωνσταντινούπολης. Οι επιλογές του Βασίλη Βούζα στο βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων".

Η ρεβάνς του 1-1 στο Φάληρο διεξάγεται το βράδυ της Πέμπτης (16/3, 20:00) ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Ολυμπιακό στο "Kartal Yuvası" (Vodafone Arena), με τον νικητή να εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Europa League.

Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο, Φορτούνης, Μανθάτης, Ελιουνούσι και Ανσαριφάρντ είναι η εντεκάδα που επέλεξε ο Βασίλης Βούζας για τη σέντρα του αγώνα. Επιλογές που είναι κατά 10/11 ίδιες με το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης", με μοναδική διαφορά τον Ντα Κόστα αντί του Μποτία.

Οι ενδεκάδες των ομάδων από την UEFA:

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπεσίκτας

Καπίνο, Μποτία, Ντε λα Μπέγια, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Μαρίν και Σεμπά είναι οι εναλλακτικές λύσεις του Έλληνα τεχνικού από τον πάγκο. Εκτός 18άδας έμειναν Χουτεσιώτης και Παρέδες. Εκτός αποστολής είχαν μείνει Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Νικολάου, ο τιμωρημένος Βιάνα και ο εκτός ευρωπαϊκής λίστας Ντομίνγκες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ