ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπεσίκτας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Για την φάση των 16 του Europa League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπεσίκτας στο "Γ. Καραϊσκάκης". Δείτε τους 11 που επέλεξε ο Βασίλης Βούζας για το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών.

Με στόχο να πάρει το αποτέλεσμα εκείνο που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση του στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης (16/3), ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπεσίκτας στο Φάληρο για την φάση των 16 του Europa League.

Με τον Πάουλο Μπέντο να αποτελεί παρελθόν από την Δευτέρα (6/3), ο Βασίλης Βούζας -μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας Νέων- είναι αυτός που καθοδηγήσει από τον πάγκο τους "ερυθρόλευκους".

Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία, Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο, Φορτούνης, Μανθάτης, Ελιουνούσι και Ανσαριφάρντ είναι οι 11 παίκτες που επέλεξε ο Έλληνας τεχνικός στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού για το αποψινό ματς.

Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Μαρίν και Καρντόσο είναι οι εναλλακτικές λύσεις του Βούζα από τον πάγκο, ενώ εκτός 18άδας έμεινε ο Νικολάου.

Στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού δεν μπορούσαν να βρίσκονται οι τραυματίες Καπίνο, Βιάνα, Σεμπά, ενώ ο Παρέδες έμεινε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ