ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ξάνθη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη, με τους Τζούρτζεβιτς και Ένχελς να ντεμπουτάρουν στην ενδεκάδα. Οι επιλογές του Μπέσνικ Χάσι στο βασικό σχήμα.

Για την 3η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, η Ξάνθη φιλοξενεί στα Πηγάδια τον Ολυμπιακό, τρεις ημέρες πριν οι Πειραιώτες ριχτούν στην μάχη του Champions League, φιλοξενώντας την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν μπουν σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς έχοντας προηγουμένως επιτύχει το απόλυτο εντός συνόρων και καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ξάνθης, που έρχεται από το "διπλό" επί του Πλατανιά την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Μπέσνικ Χάσι πήρε μαζί του 21 παίκτες για την αναμέτρηση του "Skoda Ξάνθη Arena" και επέλεξε τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ένχελς, Κούτρη, Ζιλέ, Οτζίτζα Οφόε, Φορτούνη, Σεμπά, Μάριν και Τζούρτζεβιτς για το βασικό σχήμα της ομάδας του.

Οι λύσεις του 46χρονου τεχνικού από τον πάγκο είναι οι Προτό, Ελαμπντελαουί, Νικολάου, Καρσελά, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος και Εμενίκε. Εκτός 18άδας έμειναν οι Χουτεσιώτης, Μπεν και Πάρντο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ