ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ρεβάνς για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες στο βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων".

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στον πρώτο ημιτελικό του Φαλήρου με σκορ 2-1 από την ΑΕΚ και στο ΟΑΚΑ ψάχνει την ανατροπή προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Καπίνο - Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια - Ρομαό, Καμπιάσο, Μαρτίνς - Μαρίν, Φορτούνης - Ανσαριφάρντ είναι οι παίκτες που ξεκινούν στην ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων" σε σύστημα 4-3-3.

Έκπληξη από τον Λεμονή η χρησιμοποίηση καθαρής τριάδας στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ουσιαστικά ο Έλληνας τεχνικός αφήνει στην άκρη το 4-2-3-1, προτιμά το 4-3-3, με τους Καμπιάσο, Μαρτίνς μπροστά από τον κόφτη Ρομαό και τους Φορτούνη - Μαρίν στην πλάτη του Ανσαριφάρντ.

Ο Λεμονής προτίμησε την λύση ενός έξτρα κεντρικού μέσου για να επιχειρήσει να ελέγξει την μεσαία γραμμή, θυσιάζοντας ουσιαστικά τον Ελιουνούσι. Έκπληξη και η απουσία του Μποτία από την ενδεκάδα, προτιμώντας τους Ντα Κόστα - Ρέτσο για ένα πιο ευέλικτο δίδυμο στην καρδιά της άμυνας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ