ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ριέκα

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ριέκα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ριέκα στο "Γ. Καραϊσκάκης", στην πρώτη αναμέτρηση των ομάδων με φόντο τους ομίλους του Champions League. Οι εκπλήξεις του Χάσι στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League, μετά την περσινή παρένθεση με το Europa League, επιθυμεί να κάνει ο Ολυμπιακός, που φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Κροατίας Ριέκα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Ρομαό, Κούτρης, Οτζίτζα Οφόε, Ζιλέ, Καρσελά, Μάριν, Σεμπά και Μπεν είναι οι εκλεκτοί του Μπέσνικ Χάσι για το βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων".

Τρεις οι εκπλήξεις, που αφορούν την παρουσία του Ρομαό ως στόπερ στην ενδεκάδα (όπως στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν), τον Οτζίτζα Οφόε στο βασικό σχήμα με μια ουσιαστικά κανονική προπόνηση παραμονή του αγώνα, αλλά και του Σεμπά αντί του Φορτούνη, με τον Μάριν να μετατίθεται στον άξονα.

Ο 46χρονoς τεχνικός είχε επιλέξει 20 παίκτες παραμονές του αγώνα και εντέλει άφησε εκτός 18άδας τους Ζντιέλαρ και Μίλιτς. Στον πάγκο των αναπληρωματικών είναι οι Γιαννιώτης, Φιγκέιρας, Βούκοβιτς, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ και Πάρντο ως εναλλακτικές λύσεις.

Μποτία, Ταχτσίδης και Εμενίκε είναι εκτός αποστολής εξαιτίας τραυματισμών, ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν Σισέ και Σιώπης για την αναμέτρηση. Οι δύο τελευταίοι συν τον Ταχτσίδη αναμένεται να είναι στην διάθεση του Χάσι για τη ρεβάνς της Κροατίας στις 22 Αυγούστου.

Από πλευράς Ριέκα, θα αγωνιστούν οι: Σλούγκα, Βέσοβιτς, Ζούπαριτς, Έλεζ, Ζούτα, Μπράνταριτς, Μάλες, Έμπερ, Μίσιτς, Γκόργκον και Γκαβράνοβιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ