ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιουβέντους

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Γιουβέντους, με τον Δημήτρη Νικολάου να παίρνει φανέλα βασικού, στο πλευρό του Μπιόρν Ένχελς. Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του έμπειρου τεχνικού.

Με σύστημα 4-3-3 και τον Δημήτρη Νικολάου στο πλευρό του Μπιόρν Ένχελς παρατάσσει ο Τάκης Λεμονής τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο έμπειρος τεχνικός, στην πρώτη επιλογή ενδεκάδας μετά την επιστροφή του, επέλεξε να δώσει φανέλα βασικού στον νεαρό αμυντικό, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας επιστρέφει ο Λεονάρντο Κούτρης, με τον Ντιόγκο Φιγκέιρας να μεταφέρεται δεξιά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

Από εκεί και πέρα, ο Αλεξί Ρομαό θα είναι ο "κόφτης" με τους Οτζίτζα-Οφόε και Σάσα Ζντιέλαρ να αποτελούν τον δίδυμο των εσωτερικών μέσων. Στην επίθεση, ο Εμάνουελ Εμενίκε θα είναι στην κορυφή με τους Φελίπε Πάρντο και Σεμπά.

Συγκριτικά με την αρχική ενδεκάδα των Ερυθρόλευκων εναντίον της ΑΕΚ μόνο τρεις παίκτες μένουν στους ρόλους τους: ο Ένχελς, ο Οτζίτζα και ο Εμενίκε!

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Προτό, Φιγκέιρας, Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης, Ζντιέλαρ, Ρομαό, Οτζίτζα, Πάρντο, Σεμπά, Εμενίκε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ