ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στα Χανιά

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στα Χανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Χανιά για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε τους 11 που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για το βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων".

Στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τα Χανιά στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρομαό, Ντε λα Μπέγια, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Μαρίν, Μανθάτης, Πάρντο και Ιντέγε είναι οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για το βασικό σχήμα της ομάδας του.

Ο Ρομαό ξεκινάει για δεύτερη φορά στην 11άδα, μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά, επίσης για το Κύπελλο Ελλάδας, μόνο που δεν θα αγωνιστεί ως ανασταλτικός μέσος αλλά δίπλα στον Μποτία στην καρδιά της άμυνας. Τελευταία εμφάνιση του Τογκολέζου διεθνή ήταν στις 3 Νοεμβρίου όταν αγωνίστηκε για 9 λεπτά στο εκτός έδρας με την Αστάνα, την 4η αγωνιστική του Europa League.

Στην ενδεκάδα επανέρχεται για πρώτη φορά μετά τις 15 Οκτώβρη και το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ο Μάρκο Μαρίν, που ουσιαστικά αντικαθιστά τον Κώστα Φορτούνη στην 11άδα. Επανεμφάνιση και για τον Ντε λα Μπέγια στο αρχικό σχήμα, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 2 Οκτωβρίου.

Στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι και οι Λεάλι, Βούρος, Τσιμίκας, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Βρουσάι και Καρντόσο. Για τον Μάριο Βρουσάι, που αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων, αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή σε αποστολή και 18άδα της πρώτη ομάδας.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ