ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού αν είχε αύριο επίσημο ματς

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Sport24.gr επιχειρεί μία πρώτη προσέγγιση των σκέψεων του Πέδρο Μαρτίνς αν ξεκινούσε τώρα το οδοιπορικό του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μέσα από τα φιλικά, αλλά και μέσα από τις προπονήσεις σε Ζέεφελντ και Γκενκ, έχει αποκαλύψει ένα μέρος των σκέψεών του για τους παίκτες που είναι στην πρώτη γραμμή των επιλογών του.

Δεν αποκλείεται ακόμη και το Σάββατο (21/7, 16.00) κόντρα στην Γκενκ να ανοίξει για τα καλά τα χαρτιά του και να κάνει ουσιαστικά την πρώτη “πρόβα” ενόψει των προκριματικών του Europa League. Άλλωστε, η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία.

Πώς θα έπαιζε ο Ολυμπιακός αν είχε αύριο επίσημο ματς; Βάσει των όσων έχει αφήσει να εννοηθεί ο Πορτογάλος τεχνικός, οι εννιά από τις έντεκα θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται “κλειδωμένες” σε πρώτη φάση. Το τι θα γίνει σε ένα μήνα, είναι κάτι άλλο και δεν μπορούμε να το προβλέψουμε.

Τώρα όμως κάποιοι ποδοσφαιριστές φαίνεται ξεκάθαρα ότι βρίσκονται ένα “κλικ” πιο μπροστά στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Συγκεκριμένα:

Στα γκολπόστ δεν τίθεται κανένα θέμα διλήμματος. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Στην άμυνα ο Ελαμπντελαουί δεξιά και ο Τσιμίκας αριστερά δείχνουν να έχουν το προβάδισμα. Στόπερ οι Σισέ και Βούκοβιτς φαίνεται να είναι οι δύο που χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας.

Στα χαφ ο Μαρτίνς δοκιμάζει πολύ τον Ρομαό με τον Καμαρά. Ο Καμαρά θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος. Ο Ρομαό όμως θα “κονταροχτυπηθεί” με τον Μπουχαλάκη για μία θέση μπροστά από τους στόπερ. Μπροστά τους δεν υπάρχει κανένα ίχνος αμφιβολίας ότι βασικός θα είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Στα “φτερά” της επίθεσης ο Λάζαρος έχει “κλειδώσει” τη μία θέση. Το ερωτηματικό έχει να κάνει με την απέναντι πλευρά. Ο Ποντένσε αποκτήθηκε για να πάρει φανέλα βασικού, αλλά ακόμη θέλει δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα των υπολοίπων. Ο Βρουσάι τα πηγαίνει περίφημα στην προετοιμασία, ενώ υπάρχουν και οι Μάριν – Φετφατζίδης. Ανοικτή η θέση στη μία πτέρυγα της επίθεσης λοιπόν.

Όσο για την κορυφή; Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έχει κερδίσει με το σπαθί του αυτή τη στιγμή την προτίμηση του Μαρτίνς για να αποτελέσει τον βασικό φορ στο ξεκίνημα της σεζόν. Αν μπει για τα καλά ο Ανσαριφάρντ ή αν φύγει ο Καρίμ και έρθει ο Αχμέντ Χασάν, τότε τα πράγματα ενδεχομένως να αλλάξουν. Με τα τωρινά δεδομένα όμως, ο Γκερέρο δεν το κουνάει από την ενδεκάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ