ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα που επιλέξατε για τον Ολυμπιακό

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Το Sport24.gr σας έδωσε την ευκαιρία να φτιάξετε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ριέκα στο πλαίσιο της ρεβάνς των playoffs του Champions League. Δείτε ποιους έντεκα επιλέξατε.

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τη Ριέκα (22/8, 21:45) στο "Stadion HNK Rijeka" για τη ρεβάνς των playoffs του Champions League και το Sport24.gr σας έβαλε στη θέση του τεχνικού των "ερυθρολεύκων", Μπέσνικ Χάσι.

Με βάση τη συμμετοχή σας στη ψηφοφορία θα προτιμούσατε ο Χάσι να παρατάξει τους "ερυθρόλευκους" σε διάταξη 4-2-3-1. Είναι ξεκάθαρη η προτίμησή σας για τον Καπίνο κάτω από την εστία του Ολυμπιακού, τον Ομάρ στη θέση του δεξιού μπακ, τον Κούτρη αντίστοιχα σε αυτή του αριστερού, και τους Ρέτσο και Βούκοβιτς ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο (ο πρώτος με μεγάλο ποσοστό κι ο δεύτερος υπερισχύοντας έναντι του Ρομαό ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό της τάξης του 22,8%).

Θα θέλατε να δείτε ξεκάθαρα με βάση τη ψηφοφορία τους Οφόε και Ζιλέ να συνθέτουν τους δύο αμυντικούς μέσους και τους Καρσελά, Φορτούνη και Μάριν στην κεντρική τριάδα, πίσω από τον Μπεν.

Αναλυτικά η ενδεκάδα που επιλέξατε: Καπίνο (93,87%), Ελαμπντελαουί (63,82%), Ρέτσος (48,47%), Βούκοβιτς (26,77%), Κούτρης (87,17%), Οφόε (44,68%), Ζιλέ (33,53%), Καρσελά (30,84%), Φορτούνης (28.5%), Μάριν (15,57%), Μπεν (67,13%).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ