ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΑΠΟΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Europa League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο "ΓΣΠ" με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ και με φόντο την 1η θέση του 2ου ομίλου της διοργάνωσης. Δείτε τους 11 που επέλεξε ο Μπέντο για το βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΑΠΟΕΛ στο "ΓΣΠ", έχοντας στόχο τη νίκη που θα του δώσει την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο του Europa League.

Αυτό ουσιαστικά είναι το "έπαθλο" του νικητή της αποψινής (8/12, 20:00) αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση τους στην φάση των "32" της διοργάνωσης από την 5η αγωνιστική των ομίλων.

Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Μαρτίνς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι και Ιντέγε είναι οι παίκτες που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για το βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων" και έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί μονάχα η παρουσία του Ρομαό στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Τογκολέζος είχε δοκιμαστεί κυρίως σε θέση στόπερ στις τελευταίες προπονήσεις και ο Καμπιάσο έδειχνε να έχει προβάδισμα στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού. Τελικά ο Ρομαό είναι αυτός που θα αγωνιστεί στο πλάι του Μαρτίνς, ως αντί-Μιλιβόγεβιτς.

Ο Σέρβος διεθνής μέσος έχει μείνει εκτός αποστολής, τόσο εξαιτίας κόπωσης, όσο και για τον κίνδυνο τιμωρίας καθώς βρίσκεται στο όριο καρτών. Και ο Μπέντο δεν ήθελε να πάει στο πρώτο νοκ-άουτ της φάσης των "32" χωρίς τον αρχηγό της ομάδας.

Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Καμπιάσο, Νικολάου, Ντομίνγκες, Μανθάτης και Ανδρούτσος είναι οι εναλλακτικές λύσεις του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ εκτός 18άδας έμειναν τελικά οι Σκαφίδας και Μπουχαλάκης που ήταν στην 20μελή αποστολή που ταξίδεψε στην Κύπρο.

Στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη έχουν μείνει -πλην του Μιλιβόγεβιτς- οι Καπίνο (σε φάση αποκατάστασης), Μαρίν (λόγους τακτικής), Καρντόσο (γρίπη), Σιόβας (λόγους τακτικής), Πάρντο (εκτός λίστας), Ζντιέλαρ (λόγους τακτικής), Μποτία (τιμωρημένος), Βούρος (λόγους τακτικής), Ελαμπντελαουί (ενοχλήσεις στον αστράγαλο) και Ρέτσος (κάκωση στο γόνατο).

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ