ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η εξίσωση των "άσων" στον Ολυμπιακό!

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η διάψευση του Ολυμπιακού για Καρνέζη και Ανέστη, αλλά και τα δεδομένα για τους Γιαννιώτη, Προτό και τον κλεισμένο Στεργιάκη.

Κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την τριάδα των τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού τη νέα περίοδο. Σύμφωνα με τους ανθρώπους των Πειραιωτών πάντως, δεν θα είναι ούτε ο Καρνέζης, ούτε ο Ανέστης στην εξίσωση των «άσων», δύο ονόματα που κυκλοφορούσαν ως φημολογία τον τελευταίο καιρό.

Έχουν γραφτεί και ειπωθεί αρκετά. Το πλάνο τον περασμένο χειμώνα ήταν να πορευτεί ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν με δίδυμο Γιαννιώτη – Προτό και τον Στεργιάκη ή τον Χουτεσιώτη τρίτο γκολκίπερ. Όσο περνούσε ο καιρός, σαν να υπήρχαν ανατροπές. Ο Στεργιάκης αποκτήθηκε με 800 χιλιάρικα από τη Σλάβια Σόφιας, ο Προτό έμοιαζε σίγουρος για τη θέση του την επόμενη χρονιά και ο Γιαννιώτης ήταν στο… 50-50 να επέστρεφε, καθώς ο νυν γκολκίπερ του Ατρομήτου θέλει την επόμενη χρονιά να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και όχι να βλέπει την πλάτη κάποιου. Σαν να εμφανιζόταν δηλαδή διστακτικός ο Γιαννιώτης.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει επαφή του Ολυμπιακού με τον 25χρονο Έλληνα γκολκίπερ και οι άνθρωποι των Πειραιωτών του εξήγησαν ότι θα έχει ρόλο στην ομάδα που φτιάχνουν για τη νέα σεζόν. Ποιος θα είναι ο ρόλος του; Προφανώς όχι της ρεζέρβας…

Βέβαια, όλα αυτά αλλάζουν και πρωτίστως θα πρέπει ο Γιαννιώτης και ο κάθε Γιαννιώτης να αποδείξει στις προπονήσεις ότι αξίζει να φοράει τα γάντια του βασικού. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Προτό υπάρχει μία σύγχυση. Ακούστηκαν πολλά, ότι ζήτησε π.χ. ένα καλύτερο συμβόλαιο από τους «ερυθρόλευκους» για να μείνει, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά.

Ο ίδιος, ο Σίλβιο, είπε στον βελγικό Τύπο ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση σε ένα δεκαήμερο για να δει τι θα κάνει και πώς αν οι συζητήσεις δεν έχουν ευτυχή κατάληξη, τότε άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του αλλού.

Επίσης, αποκτήθηκε ο Στεργιάκης που στην παρούσα φάση ετοιμάζει βαλίτσες για Ζέεφελντ (εκεί θα γίνει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας) και… βλέπουμε. Φαίνεται ότι ξεκινάει ως τρίτος τη νέα σεζόν, μιας και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης που μένει ελεύθερος, ναι μεν αναμένεται να του ανανεωθεί το συμβόλαιο, αλλά το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί κάπου δανεικός ( ο Πανιώνιος παρακολουθεί την περίπτωσή του) για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Με λίγα λόγια, είναι λίγο θολό το τοπίο γύρω από το θέμα του «άσου». Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η ιστορία…

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ