ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η δράση των τμημάτων υποδομής

Η δράση των τμημάτων υποδομής

Η αγωνιστική παρουσία των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού το Σαββατοκύριακο (5-6/4). Διαβάστε το έκαναν οι ομάδες Κ-16, Κ-14, Κ-13 και Κ-11 των Πειραιωτών. Το Σάββατο (12/3, 15:00) οι Νέοι υποδέχονται τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε αναλυτικά την αγωνιστική δράση των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού:

Το Σάββατο οι Νέοι με Παναθηναϊκό

Το Σάββατο 12/3 και ώρα 15:00 θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ο αγώνας της 26ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είναι αήττητη 21 αγώνες και φυσικά στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στην αναμέτρηση του Α' γύρου είχε επικρατήσει με σκορ 0-4 στο Κορωπί.

Ο Παναθηναϊκός είναι στην 9η θέση με 31 βαθμούς λιγότερους από τον Ολυμπιακό ο οποίος έχει και 2 αγώνες λιγότερους.

K-16: Ολυμπιακός - Υμηττός 1-0

Σε αγώνα του "Attica Cup" που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, η Κ-16 του Ολυμπιακού επικράτησε με 1-0 του Υμηττού. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 45' ο Ντουμάνης που εκμεταλλεύτηκε άριστα την ασίστ του Κόγια.

Η σύνθεση της ομάδας του Τάσου Θέου: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Παπαγγελής, Ράμα, Παπαδόπουλος, Δήμος (61' Βασιλέρης), Οικονομίκος (61' Χρυσικός), Τσερκώνης, Ντουμάνης, Κόγιας (70' Δεγαϊτας), Φυτόπουλος (50' Κοντός).

Η δράση των τμημάτων υποδομής

Κ-14: Πανιώνιος - Ολυμπιακός 0-3

Σε αγώνα του "Attica Cup" που διεξήχθη στον Άγιο Κοσμά, η Κ-14 του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 3-0 της αντίστοιχης του ΓΣ Πανιώνιος. Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη πέτυχαν ο Πανιάς στο 35' με κεφαλιά και ο Σουρλής στο 48' και στο 51' με σουτ. Ο Ολυμπιακός είχε και δυο δοκάρια με τους Σουρλή, Τόλιο.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης, Πανιάς, Τιμολέων, Τζόρβας, Κεραμίδας, Γούλας, Μούκα, Σουρλής, Παπαδόπουλος, Τζανετής, Τσάβος / Γαβαλάς, Μιχαλόπουλος, Παχατούρας, Τόλιος, Αντωνόπουλος.

Related content K-13: Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-0

Σε αγώνα του "Attica Cup" που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, η Κ-13 του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης του Ατρόμητου Αθηνών. Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή, η οποία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, πέτυχαν οι Δούμας Ν. (11') και Μπέσης (59').

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γραμματικάκης, Αμανατίδης, Γιγίνης, Δούμας Α, Γαρμπής, Καραπαναγιωτίδης, Πετάνη, Κίτσος, Παυλίδης, Σταμέλλος, Δούμας Ν./Τσιούρης, Μπέσης, Κασιόλας, Βασιλάκος, Κουτσουπιάς, Λαγγάς.

Η δράση των τμημάτων υποδομής

Κ-11: Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-3

Σε αγώνα του "Attica Cup" που διεξήχθη στο Περιστέρι, η Κ-11 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 του Ατρόμητου Αθηνών. Η ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ γύρισε το παιχνίδι και κέρδισε με σκόρερ τους Τουλγέρογλου (35'), Μπουμπουλίμα (48') και Καραμπάγια (50').

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Συρίγος, Βασιλάκος, Παρασκευάς, Καραμπάγιας, Μπουμπουλίμας, Ρουμελιώτης, Αθανασίου, Λεγάκης, Τουλγέρογλου/ Καστόρας, Μουζακίτης, Δρόσος, Μπατσιάκος, Φικάι.

Related content Κ-10: Ολυμπιακός-Σχολή Αιγάλεω 0-0

Σε αγώνα για το "Θουκυδίδειο", που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη, η Κ-10 της Ακαδημίας μας έμεινε στο 0-0 με τη Σχολή Αιγάλεω. Η ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη έπιασε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ήταν αυτή της Σχολής του Ολυμπιακού από το Αιγάλεω.

Η σύνθεση της Κ-10: Λουλουργάς, Τσόνεβ, Χαρίτος, Μουζακίτης, Μανιός, Μπάμπουλης, Κουτρέτσης, Μπάδρας, Χατζόγλου/ Γιαννόπουλος, Ιωαννίδης, Αυλωνίτης, Χαλιάσας, Κωστούρος, Δανδουλάκης, Κοπανίδης.

Η δράση των τμημάτων υποδομής

Φιλικά παιχνίδια με Σχολές για Κ-8 και Κ-9!

Φιλικά παιχνίδια με τις Σχολές του Δικτύου έδωσαν το Σαββατοκύριακο (5-6/3) οι ομάδες Κ-8 και Κ-9 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Οι Σχολές των "ερυθρολεύκων", που αποτελούν τον βασικό "τροφοδότη" της Ακαδημίας όσο αφορά τα "μικρά" τμήματα της, δείχνουν συνεχώς ότι είναι σε καλό επίπεδο και συνεχώς με την βοήθεια της Διεύθυνσης Ακαδημίας κάνουν σημαντικά βήματα προόδου.

Σε αυτά τα παιχνίδια το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που προέχει είναι η εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών και η αξιολόγηση του υλικού από τους προπονητές της Ακαδημίας.

Η Κ-9, στην οποία είναι προπονητής ο Κώστας Σοφιανός, αγωνίστηκε ως εξής κόντρα στη Σχολή Ρέντη: Λουλουργάς, Θεοδωρίδης, Καρακώστας, Μαχαίρας, Φίλης, Γιωτόπουλος, Μενεγάτος, Μαλικούρης, Αγγελάκης, Μπουργάνης, Πουλής, Κτενάς, Ζυγούρας, Σπυρόπουλος, Λαμπρής.

Η Κ-8 έπαιξε με τη Σχολή Βάρης και αγωνίστηκε με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Δουλαβέρας, Μιχαηλίδης, Πατρώνης, Γεωργαντάς, Αυγουστίδης, Καρυτινός, Καντεράκης, Βρυώνης, Γούσιος, Κούρτης.

Η δράση των τμημάτων υποδομής

Ο Ολυμπιακός στην αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά της ΕΑΥΠ

Την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να πάρουν δώρα και να δουν από κοντά τόσο έναν σπουδαίο τερματοφύλακα όπως είναι ο Στέφανος Καπίνο, όσο και τον αγαπημένο σε όλους «Λεόνε», είχαν τα παιδιά της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά. Ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έδωσε το «παρών» στην αποκριάτικη εορταστική εκδήλωση που διεξήχθη σε αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Όπως είναι φυσικό, τα δεκάδες παιδιά αισθάνθηκαν πανευτυχή όταν είδαν μπροστά τους τον Στέφανο Καπίνο αλλά και την θρυλική μασκότ του Ολυμπιακού, τον «Λεόνε». Έβγαλαν φωτογραφίες μαζί τους, πήραν αυτόγραφα, έπαιξαν και, φυσικά, τους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Ήταν αναμφίβολα μια διασκεδαστική ώρα που θα θυμούνται για καιρό τα παιδάκια τα οποία απήλαυσαν με την ψυχή τους την γιορτή και την παρουσία του Ολυμπιακού χάρη στους Στέφανο Καπίνο, Κωνσταντίνο Καρδιασμένο (Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός) και «Λεόνε». Στην εκδήλωση παρέστησαν και εκπρόσωποι φορέων του Δήμου Πειραιά.

Η δράση των τμημάτων υποδομής
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ